Prijava
   

Daša

Oćna riba. Ona koja se daje bespoštedno i bez femkanja. Nikad se ne nudi, ali ko traži, ona daje. U zavisnosti od starosne dobi, može biti sestra-Daša, tetka-Daša ili ekstemniji slučaj, baba-Daša. Verovatno da je izraz nastao ukrštanjem i skraćivanjem reči ''daje'' i ''izdašno''.
Ona nije fuksa, drolja, šoder, rava ili udaraljka. Ona jednostavno ima potrebu da se daje, pogotovo ako je situacija takva, da je njena ribica zlatna i jedina. U situacijama kao što su momačke večeri ili ispraćaji u vojsku, Daša je obavezna zvanica. Ako sve solucije propadnu, ona je ta koja spašava situaciju i uzima stvar u svoje ruke i svi budu na kraju zadovoljni... Muškarci je zbog njene diskretnosti cene onako ortački, a žene ne zaziru od nje puno, jer se ne odlikuje preteranom inteliegencijom, niti je sklona spletkarenju.

-Brate koji si ti papak! Sve ćeš ti da organizuješ, i go-go igračice i striptizete i lokal da rezervišeš i sve u kurac ode jer sam se na tebe oslonijo.
Blejimo bre ovde ko na gej paradi i ločemo vops iz krmače, a ja sutra palim u bračne vode suva kurca i mokrih opanaka...
-A jebi ga batice, nije do mene. Ispalio me onaj varajić Cane-šatro-neki-kurčevi-menadžer. On kao sve rešava, a još sam mu i avans dao...
Nego, imam rešenje, ovaaaaj...
-Ajde više, izvadi pucval iz usta i pričaj! Koga? Šta? Kako? Pričaj jebote!
-Da zovnemo tetka-Dašu?
-Dašu? Ni na kraj pameti mi nije pala. Imaš broj?
-Naravski. Biće tu za po čuke, garant. A mi ćemo da palimo do grada da ti oslobodimo gajbu. Kad završiš, znaš gde ćeš nas naći?
-Ako me i Daša izradi, znam. Tebe ću jebati!

Komentari

хејтуру лицимури!!! +++

Ma kasno sam krenuo da je pišem, a kopanje i žutilo mi uzima puno vremena.
Stalno citiram Mileta Bubrega u ovakvim situacijama: Izbaci defku posle ponoći, i startuješ sa -5 :)

ја бих волео да цитирам микија мећаву, поводом хејтера после 12 ха:

"ѕamo me povedi nije vazno gde
ostavicu sve zbog tebe
ne daj da mi tuga srce preseca
ma praticu te mala do meseca"

haha gde to izvadi? :)
Danas stignem do 3000 poena i zahvalim se čoveku koji mi dade jubilarni plus. 5 sekundi kasnije pogledam skor: 2999 :)))
Šta reći?

пробај монекуларном рапидном параболом, причо ми ђедо из крајине да успева! само храбро, само напред, ка 3000-ом плусу! зелени ирски патуљци су уз тебе нессс!

Moj đedo iz krajine je dobar bio zdrvima i spuškom, a za mononuklearnu rapidnu parabolu sumnjam da je čuo. :)))

Bolje mu je da dovede dašu il nastrada kroasan +++

Плусирано тебра+

CITAT Verovatno da je izraz nastao ukrštanjem i skraćivanjem reči ''daje'' i ''izdašno''. TATC
JAko fino nessicu ;) +++

Opaaa. Veoma dobra defka od novajlije koji kida. Bravo. +++