Prijava
   

deca prave decu

fenomen koji se (ne mogu reći od skoro) pojavio i kod nas. Godinama unazad hit u svetu,a sad zastupljen i kod nas! Valjda još jedan uslov za pristup EU..pratiti evropske trendove. Važno je imati što manje godina,iskustva i ljubavi i voila..dete je već na putu!

Zašto se još uvek govori o beloj kugi?! Srbija punom parom radi na tome!!!!!

Komentari

Mislim da je nama mnogo veći problem broj žena preko 30god. bez dece, a zarad karijere. Dok su nas radjale u 16 svi oni silni ratovi nam ne doakaše. Pa ti vidi.

mogli bi otvoriri temu,koliko je zdravo i psihicki i fizicki radjati u 16god. drugacije je vreme bilo tad..zene sem radjanja nisu imale nijedan drugi posao(sede kuci,deca,muz,rucak..)

Nažalost, većina te sirote dece biva ubijeno i pre nego što doživi 3. mesec u stomaku.

ko o cemu..ja o deci??

Da se razumemo: ne odobravam to, pre svega što sam veliki protivnik abortusa. Mada i dalje mislim da žena više treba da razmišlja o deci, a manje o karijeri. Ništa više.

Radovane, ja se slažem sa tobom u potpunosti.

mozes da dodas: Godinama unazad hit u svetu "i kod Roma"
:)

Da treba da razmislja o deci ali ne da radja decu pre ostvarene karijere ako zeli nesto da postigne u zivotu.Jer koja je svrha rodis dete a nemas sta da mu ponudis.

Orko + :)) ma najbolje da svi imamo po 10 dece i 2000 dinara primanja!

Koja je svrha karijere ako nemas decu? Deca su najjace male legendice koje postoje.

Pa niko to i ne kaze.Ali dete treba da bude i srecno,tako da jedno bez drugog ne ide.I naravno ljubav i da beba ima oba roditelja, a ne samohranu majku ili samohranog oca :)

niko nije protiv dece!

Prvo i osnovno veliki sam protiv preranog dobijanja deteta jer takvi brakovi u vecini slucajeve ne izdrzavaju dugo pa na kraju deca pate.
Drugo, mladi roditelji se zarobe veoma rano, odrastaju na brzinu pre vremena, posle dolazi do ogromnog zasicenja i neizivljenosti sto opet vodi ka razvodu i o5 deca trpe.
Trece, dete vaspitava dete, bez nekog zivotnog iskustva oni trebaju to dete da usmere da od njega ili nje stvore coveka sto ce im biti mnogo teze nego "starijim" roditeljima.
Cetvrto, mladi roditelji tesko da ce nastaviti sa daljim ovrazovanjem, morace brzo da traze posao a jos nisu spremni za takvu vrstu odgovornosti, sto o5 dovodi do zasicenja, stresa, teskog prilagodjavanja itd, itd....

Naravno cast izuzetcima ali ne treba praviti decu posle 30 jel ste tada vec navikli na neku rutinu u zivotu, zene se mnogo teze poradjaju, ali Boze moj niko nije savrsen tako da ostaje ona stara: "sredina je zlatna"

Mene je mama rodila sa 40 i ne zalim se.

2pan..dont disturb!:P

posto su si dali komentar, dajem ga i ja:
drqe132344556677887hihjbncfxdasdfnhjklkl;,;,../p[[piohjghgf

Je l' ovo na slici Neca iz "Srećnih ljudi"?

ne,to je s neta nesto bzvz