Prijava
   

Dnevnik u budućnosti

Autobiografski pečat koji je nalazio svoja mesta u sveščicama i rokovnicima i koji je podsticao želju za pisanjem, otkrivao talente i predstavljao skriveni kutak emotivnog pubertetlije. Disciplina koja gubi svoje poklonike i koja će u budućnosti gotovo nestati ili zadržati par zaljubljenika koji će beležiti neke nove događaje, a pisaće je oni u kojima je ostalo bar trunke pismenosti.

Dragi dnevniče:

Evo ne napisah ništa već sedam dana, bila mi je tastatura na remontu, srećom pa je danas stigla...Pa prvi dan u školi je bio...kao i svaki drugi prvi dan. Naša gimnazija je tek na 35. spratu, jer su do 30. sprata kineski tržni centri, na 31. je laboratorija za nuklearnu fiziku, kabinet za fizičku hemiju, odsek za vanzemaljska istraživanja i kloniranje ovaca i krokodila. Srećom pa radi lift. Veliki je problem dolaziti u školu u septembru i to u skafanderu. Zdravstvena organizacija je izričito naredila to zbog one havarije u nuklearci u Bugarskoj. Gimnazija ko gimnazija, odeljenje ko odeljenje. Ima nas čak sedamnaest, a od toga su petorica Kineza. Imamo osam devojčica koje su mahom anoreksične i pohađaju školu za manekenstvo. E, da, na putu do škole naleteo sam na grupicu ljudi koji su nosili nekakve transparente Ko je ubio Slavka Ćuruviju, gomila omladine, mahom pijane ko guzice. Meni je delovalo kao da se snima neki dobar film, pa sam vikao sa njima, ko zna možda se pojavim kao statista. Na dedino zgražavanje, Kinezi su konačno brendirali svoj proizvod Šangaj Votku, posle godina natezanja sa Rusima. Ćale je konačno ubedio kevu da počnemo da pijemo pivo, jer je voda opet imala visok nivo žive i olova. Danas su nam opet dolazili oni Rusi, kustosi iz Ermitaža iz Sankt Petersburga i tražili dedinu Ladu Samaru kao muzejski eksponat. Deda je do te mere tvrdoglav, još jedva na noge ustaje, a kamoli da vozi Ladu. Rusi su nam ovoga puta ponudili 125 milijardi dinara i 50 ari na Marsu, ali deda ni da čuje. Povrh svih problema, ćaletu se pokvario onaj Tošibin robot za branje banana i pomorandži u voćnjaku, pa ga je odneo na remont. Mi smo zato morali ručno da oberemo ono što je ostalo banana, dok ne uhvati onaj oblak iz Bugarske i ne potruje i nas i banane.
Vesti i politika me stvarno slabo zanimaju, znam samo da je Moldavija konačno pristupila Ruskoj uniji, posle mnogo ubeđivanja i otimanja i od strane Rusa i od strane Evropske unije. Tako je Srbija ostala jedina nesvrstana zemlja na Starom kontinentu. Evo danas je i neki ministar svečano otvorio dva pogona za obradu i reciklažu ljudskog izmeta, tako da će posao dobiti puno mladih inženjera mahom prehrambenih tehnologa. Kinezi su dobili na tenderu prostor Nacionalnog parka Kopaonik za izgradnju fabrika tekstilne industrije (niko se nije ni bunio jer na Kopu već 20-k godina nije nikao bor, a i preti epidemija od najezde mutirnih pacova).
U kladionicu sam svratio tek onako, igraju se kvalifikcije za Evropsko prvenstvo u fudbalu. Odigrao sam keca na Kataloniju protiv Južne Osetije i Baskija – Vatikan od dva do tri. Što se sporta tiče, Četiri skakaonice biće održani na Andima, Himalajima, Kavkazu i Fudžijami, jer u Bavarskoj, Austriji i Nemačkoj, po rečima meteorologa, neće biti snega ni za jednog sneška a kamoli za ski skokove. Vimbldon je opet otkazan jer ponovo nije nikla trava, a glavni direktor turnira je podneo neopozivu ostavku.
Ako se nešto nesvakidašnje desi, svakako ću apdejtovati svoj dnevnik, ali stvarno mislim da nema potrebe da maltretiram tačskrin baš svakog dana. Ajd zdravo!
P.S.
E da, juče smo se ćale i ja odvalili od etil alkohola, komšija Žile je dobio blizance pa smo mu u tu čast cepali skafander. Hehehe..nismo rekli kevi.

17. Oktobar 2098.

Komentari

Вредело је прочитати. :)

stvarno je vredelo procitati

hahahahaha Ladu Samaru XD... dobra +

stvarno je vredelo. naježih se. +

Maštovito nema šta!Pluščina

Prestiže me :(

Pa i ova ti je za naslovne. Primjer jebe i zavrće uši.

Много, много добра... Не бих да цитирам јер има пар стварно добрих ствари... +

ЈЕБЕНО САВРШЕНО!

Тресао сам се од смеха од почетка до краја!

Vatikan od dva do tri.

Овде сам плакао!

Како јебе дефка, не верујем...омиљена!

Перфекција! +

Primer je mnogo dobar +

Odlično. Ideja + britko pero = kvlt
++

Јако лепо. +

Да не серем.
1. коментар + *

Umro sam kod Slavka Ćuruvije. XAAXAXAXXAXAAXAXAX :D

+ * Like, ma sve! :D

Indukt oplodi me :D genijalno + i patrik svejzi iz momenta!

Čovek, pa ti si genije!

Ovo da zaštiti neki UNESCO...

ako se racuna moje skromno misljenje
GENIJALNO!

zanimljiv poster

Jooooj, šta je ovo? :D Smejao sam se i plakao od tuge :D ovo je najjača defka na vukajliji...

Daj vodi dnevnik redovnije! Odlično!

onaj osjecaj kad citam i zelim da se defka nikad ne zavrsi ++++

Jednostavno, pitko, savršeno. Nisam se do sada nakanio da na miru pročitam. Bravo.

Tako će nekako i biti za 100 godina. Defka jebe. + i *

Care, tekst je više nego odličan, samo si promašiJo sajt. No, +irano!

Ne bih da sam sitničav, ali na početku si napisao da ti je tastatura na remontu pa nisi mogao ništa pisati, a na kraju spominješ da koristiš tačskrin.

Ali sve u svemu, nije loše.

Jedva čekam drugi unos u dnevnik hahaha