Prijava

O fakeru su rekli:
Ništa nisu rekli, slabo koga ja interesujem ođe.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
VOLIM DA JEBENO KOMENTARIŠEM!!!!!11
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
PRVI ODABRANI POSTER: 02.03.2013.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Hold the water until the repairmen leaves.
Trust yourself and your horse.
When the willow gives birth to grapes
He's beating the empty hay.
Get off Kurta, let Murta ride.
Cica will come on carriage.
Swan's nut.
You're banging like Maxim on the division.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
http://vukajlija.com/dalilud-siti MORAM DA REKLAMIRAM KURAJBERČINU I NJEGOVE FUDBALSKE DEFKE, OD KOJIH JE PO MOM SKROMNOM MIŠLJENJU OVA NADJEBALA SVE OSTALE. I JEDAN OPASAN TROL GOSPODINA AGILNOG U KOMENTARIMA. Da'leeloud City F.C. do smrti!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
smorka megatronka (KOJOJ JE INAČE PRAVO IME DAFINA! JA ODUŠEVLJEN!)
-
Na pola me prekinuo, taman se spremam da pređem misiju za romansu (inače malo kasnim sa Mass Effect-om, pa tek sad radim drugi deo, moj komp nije imao dobar performans, jedino sam Transformerse morala IZ PRINCIPA odigrati na njemu, koliko je seckao, strašno..., Dragon Age je bio više moj fah) sa jednim vanzemaljcem, i on našao da ode kući sa sve kompom. JEBO GA AUTOKED I FAKS DA GA JEB'O! A ovde postoji rizik od anafilaktičkog šoka ako spavaš sa njim, jer je taj vanzemaljac izgrađen od d-aminokiselina, a mi od l. :) Pa sam htela da vidim kako će to da se sve prebrodi, ali neću da spojlujem čitanjem negde, tako da čekam.... DO PONEDELJKA! :D Šta ja gledam.... Bože me sačuvaj.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Da, zovem se Nikola. I da, možda bi' stvarno trebalo da odem u pizdu materinu. Strastveni košarkaš, aktivno se bavim košarkom. Volim plazma đevojke, sanjam da oženim jednu. Umro sam na definiciju "Siđoš" i to mi je jedna od omiljenih na sajtu. Jebeni sam lajker. Kad psujem često jebem sunce u pičku, pa sam se začudio kad sam vidio defku na Vuki, jer sam do tog momenta sa ponosom smatrao da je ta psovka moja kreacija. Masu sam šarmantan, mada znam da budem dosadan. Imam samo jednu manu: mnogo jebem.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
16403
Glasovi za *
2768
Glasovi protiv *
IPAK NISAM TOLIKI HEJTER.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Seoska kafana Monako

Dragulj ugostiteljstva na našim prostorima. Narodno predanje i legenda kažu da se u radijusu od 12 kilometara od bilo koje geografske tačke na karti bivše Juge nalazi po jedna kafanica imena Monako. Najčešće locirana u centru sela, između mesnog ureda i poljoprivredne apoteke, neretko u sklopu privatne autoperionice-vulkanizerske radnje. Žila kucavica koja održava život palanke, životni univerzitet za one koji se nisu po završetku srednje sa peronskom kartom u džepiću jakne i koferom u ruci zaputili u neki veći grad da uče škole. Jedan svet za sebe, izolovan od spoljašnjeg, i jedino verodostojno ogledalo istog.

Sklad šara između betonskih blokova neizmalterisanih vanjskih zidova narušava prislonjeni bicikl sa okačenom zelenom najlon kesom o kormanu, par žutih cmuraka pur-pene od prozorske izolacije i beli nakrivljeni komad šperploče iznad ulaznih vrata sa capslock natpisom "MONACO", varijabilnog tipa i veličine fonta. Sa desne strane naložena Veso Kreka i kraj nje dva sepeta suvih drva stvaraju toplinu domaćinske atmosfere odmah se ulaza u lokal, a sa leve - kompletan kapacitet lokala: tri stola sa plavo-belim kariranim stolnjacima i 12 drvenih stolica. Dva preparirana fazana, crkveni kalendar sa svecima i zahvalnica za sponzorstvo turnira u malom fudbalu krase zidove obložene izlizanom lamperijom. Dijametralno od televizora sa kojeg fercera prenos Šešeljevog suđenja u Hagu, stoji ofrlje ozidan šank, obložen lakiranom orahovom daskom. Kraj šanka sa strane ulaza u klonju je postavljen frižider Radenske-Tri srca sa domaćim pivom, flaširanom rakijom sumnjivog porekla i kvaliteta, i kanisterčićem medovače preostale od zadušnica.

Za šankom stoji Slađa, seoska konobarica, vd. direktora kafane, samouki psiholog i nezvanična bračna savetnica, a naspram nje podbočen o šank Stevo Roka, četresetogodišnji autolimar, nekada perspektivni centarfor mesnog fudbalskog kluba Proleter. Flaša Jelen piva, kutija Sarajevske Drine sa promotivnim upaljačem Gebi stočne hrane, pepeljara sa logom Laškog piva i skoro popijena mala čašica vinjaka na stolu... Tišinu prekine samo poneko "eh" koje se otme iz grudi čoveka – šta reći više što nije rečeno i što već oni ne znaju...

Neuki formalni čovek korporativnog doba, zaslepljen stereotipima i strahom da ne bude prihvaćen od sapatnika upregnutih pod isti kapitalistički ular, seosku birtiju Monako vidi kao neuglednu rupčagu, mesto okupljanja nepismenog polusveta. Slađa i Stevo Roka, kao i još neko ko je imao muda da istupi iz stada, dobro znaju da neizmalterisani zidovi te iste birtije čuvaju svu mudrost, sve što je potrebno znati o groteskno-apsurdnom čovekovom gmizanju po humusu zemlje crnice.

Psovka i čašica žestine – jedini dostojan izbor čoveka osuđenog na smrt bez prava žalbe.

Luks Učitelj

?
+1080
53
definicija