Prijava
 1.    

  dno dna

  Muzika koju mnogi klinci slušaju i onda puštaju preko svojih mobilnih, recimo u gradskom prevozu... Verovatno i drugde gde im je zgodno, samo to ne dolazi do ušiju onih koji su odrasli pre nego se dogodio sunovrat sistema vrednosti.
  Da li su te pesme dno dna? Ne, one su samo dno. A dno dna je činjenica da generacije odrastaju na tome...

  "Jasno vidim na tvom licu probao bi moju picu"
  A nekad su se slušali Zeppelini, Indexi, ABBA, Stonesi, Čorba, EKV, Partibrejskersi... ma bilo šta je bilo manje pogubno od ovoga.

 2.    

  Dno dna

  Kada mislimo da smo dodirnuli dno, a onda shvatimo da ima i dalje.

 3.    

  Dno dna

  Kada narodnjaci predju u crtani film, pa svima nama poznati Fred Kremenko kada dodje mrtav pijan iz kafane peva njegovoj ženi pesmu "Jabadaba,a ti Vilma"

 4.    

  Dno Dna

  Kada se pijani uspavate gledajući kanal sa pornićima, a keva upadne u sobu u 4 ujutru i isključi TV.

 5.    

  Dno dna

  Novokomponovani hit neke estradne zvezde koja nije u stanju ni da sklopi 2 rečenice bez super, ekstra, vrh, znači. . . Tu muziku niko ne sluša, svi je se gade, svima je refren očajan, ali na žurkama sve postaje drugačije, svako otkrije svoje pravo lice. Onda svi ti isti što ih se gade, kao Toma što je zabio nož u leđa Šešelju, počinju da urlaju, skaču ko' majmuni i seku vene za '' do jaja '' stajling u spotu. Posle žurke niko se ne seća tih sinočnjih mrlja pod izgovorom da su malo više popoili i kreće proseravanje o tome '' Koliko sam se napio'' i '' Šta sam sve popio''.

 6.    

  dno dna

  To vam je kada nemozete vise da spustite svoj nivo na nizu lestvicu.
  Konkretno u pijanstvu.Pocinje postepeno.Pijete malo nije vam nista,onda dodate jos i malo se zagrejete.Onda pocinjete da lumpujete,galamite,igrate,pevate.Zatim ljubite pevaca i pevacicu da vam pevaju vase pesme.Razbijate case i flase.Nakurcite se na nekog da se bijete.Svi se sklanjaju od vas,kazu"vidi pijana budala".Ti trazish utehu u alkoholu.Jos vise se razbijes.Nemozes da hodas,muka ti je.Povracash.To zalijes sa jos alkohola ako imas para,ako nemash trazis pare od ljudi.Padas na patos obeznanjen,bez mogucnosti ponovnog ustajanja i hodanja.To je dno.
  Ujutru se budis mamuran.
  Pred tobom je novi dan.

 7.    

  Dno dna

  Biti na naprednjackom mitingu, i to poslednji u koloni.

  Keva mi je nekada pricala o nekakvoj glupoj masi, mislim da sam danas zakasnio na posao zbog iste.

 8.    

  dno dna

  sintagma koja zamenjuje poprilican broj opisa,najcesce negativnog konteksta.koristi se u situacijama kad covek zaista ostane bez teksta,ali cesce u ljudi limitiranog vokabulara

 9.    

  Dno dna

  Kada su i najgori iznad tebe.

  Zar nije takav zivot..?