Prijava
   

Dodji ovamo!

Usklik upućen u trenucima posle tuče ili malo ozbiljnijeg konflikta, tj. baš u onom trenutku kada je neko došao da razvadi suprostavljene strane, i to obično od strane onoga koji je istučen, i sada sa sigurne udaljenosti može da prijeti. Kukavički čin enormne dreke i galame, praćeno žestokim psovkama i pretnjama tipa jebaću-ti-mater-kad-te-uhvatim-kosti-ću-ti-polomiti, pri čemu se sam govornik usro u gaće, pa sada pokušava da se potisne sopstveni strah.

Ovakav vid komunikacije najčešće srećemo kod onih nasitnijih i najslabijih, kako bi na taj način pokušali zaplašiti svoje oponente i ispali hrabri, jer otprilike ničim drugim to ne mogu. Ponekad im ovo i prođe, pa steknu lažan osjećaj moći, ali većim dijelom žestoko fasuju.

Slabiji(nakon što je dobro našaketan, sa sigurne udaljenosti): Mamu ti jebem usta ona smrdljiva, da ti jebem sve po spisku i onu kćer nerođenu i crkvu u kojoj si se krstio...alo, šta gledaš konju, dođi vamo ako smiješ..dođi govno jedno ćelavo, jebaću te usta, usta ću te jebati. Mrak će te progutati, da znaš, kad ti se natakatrim na kosti.
Jači: Daj vodite tu budalu negdje, da mu opet tamo ne dolazim!
Slabiji: Šta je?!!! Ajde dođi ovamo pičko jedna dođi ako smiješ da tzi glavu tu razvalim, dođiiii!
Jači(otima se iz zagrljaja razvađivača, trkom se upućuje protivniku): bum, bum, bum...

Komentari

Слоковито објашњено. ++