Prijava
   

Drkanje na drkose

Sindrom zena sa Balkana. Iz nekog razloga, ona voli da bude zrtva, zeli da njen muskarac lupi sakom od astal, da zavede red u kuci, da joj utera stra' u kosti, da imaju zivotinjski seks (da joj kaze: mrs, kravo debela, imam si ljubavnicu), da bude, bre, muskarcina.

Muz udara zenu u bolnici, izlazi sestra i vice "Pusti zenu, kako te nije sramota!", a zena: "Sta se bre ti mesas kad mene moj muz bije?"

Komentari

Muškarčine rules! Samo treba da paze da ne stvore sebi obavezu...
+

Jesmo krkani :) krst

Нису ни све жене такве, мада их је већина чини ми се...Шта ћеш, свак' се чеше тамо 'де га сврби, свако на свој начин 'ужива'...:+)

Nisu ni sve žene, ni jasno svi muškarci. Al u SVAKOM/SVAKOJ ima zrnce toga, makar jako duboko... Atavizam, šta li...

Енергијо, није то само на Балкану, то је свуда. Ево, Рипли је психолог, па нека потврди моју теорију ако је тачна. Навика да се жене везују за опасне мушкарце потиче још од почетака људског рода, а можда и пре тога. Као што се женке животиња окупљају око алфа-мужјака, тако су се и жене одувек окупљале око зајебаних мушкараца, оних који су довољно јаки да могу да им пруже заштиту, па макар то понекад било и по цену сопствене безбедности (у виду повременог насиља над женом). Зато жене имају тај порив ка војницима, пандурима, кримосима итд.

Наравно, у жене не рачунам феминисткиње, њих ћемо изоставити из ове приче.

Ma ne to Dzimi...ovde uopste nije stvar o jakim muskarcima, nego o drkosima- teatralnim drkosima, koji su obicno teske picketine i pobegli bi glavom bez obzira da im zapretis pincetom, ali zato umeju da lupaju sakom o sto. I to je, prema mom iskustvu, balkanski sindrom- mislim na drkanje na drkose.

А, па то је већ друга притша. :)