Prijava · Registracija
 1. 65 : 8
  16 em plus     16 em minus
  66 : 8
  65 : 9

  Drvoseča

  Jako zgodan dasa, ali cim otvori usta shvatiš da je prototip seljaka.

 2. 51 : 7
  16 em plus     16 em minus
  52 : 7
  51 : 8

  Drvoseča

  Osoba muškog pola. Visoka k'o šifonjer sa izrazito jakim rukama. Inteligentan kao bukva. Ako ga udarite tupim predmetom u glavu dobićete neobičan zvuk, sličan kucanju u šuplje drvo.

  Jelena - Ijaaaaao Marija pogle onog frajera, kako je samo građeeeeeen.
  Drvoseča - Hhhhhhmm ćao devojke! Hhhhhmm htedoh da ti hhhhmm kažem da hhhhmm izgledaš k'o hhhhhmm, k'o hhhhhmmmmm, mnogo dobro hhhhhm izgledaš.
  Marija - Je l' to hmtanje običaj u šumi ili jednostavno ne znaš da pričaš?
  Drvoseča - Hhhhhhhmmmm.

 3. 40 : 6
  16 em plus     16 em minus
  41 : 6
  40 : 7

  Drvoseča

  Muškarac koji je, što bi rek'o Ljuba Moljac, "suptilan kao žalfija, nežan kao sanitetski materijal" i bahat u svakom smislu te reči.

  J: “Što ti se više ne javlja ona riba? Mora da si joj nešto rekao što joj se nije svidelo.”
  U: “Ma jok, igrali frizbi pre neki dan, i ja viknem: “Gomila!”, i svi naskočimo na nju, a ja prvi, hehehehehe...“
  J: „Kakav si ti drvoseča!“
  U: „Što?“

 4. 27 : 3
  16 em plus     16 em minus
  28 : 3
  27 : 4

  Drvoseca

  Sin nekog drvosece koji nije imao nikakve perspektive sem te da ostane tu gde jeste u svojoj rodnoj grudi. Zarastao u bradu (cekinje) Nemajuci ideje niti planove o svojoj buducnosti njemu ne preostaje nista nego da sledi sudbinu svoga oca koji mu nije pruzio mnogo zivotnih puteva (Ostati u rodnoj grudi, naci neku zenu koja ce doci na selo i podariti mu naslednika a pozeljno muskog). Radno mesto mu je suma, veoma malo pameti a jos manje sanse da je negde stekne. Vremenom i sam jos vise otupi tako da pocne da gubi emocije. Uzivanje i mir u svojoj jadnoj napacenoj dusi nalaze u kafani i konobaricama.

  moj komsija, a pomalo i otac.

 5. 26 : 3
  16 em plus     16 em minus
  27 : 3
  26 : 4

  Drvoseča

  Fudbalski izraz za igrača koji je isključivo zadužen da bije visoke napadače, stabla.

  korner...

  -Duka uzmi devetku!
  -Neka, neka, drvoseča će!

  (...)
  :SUDIJA SVIRA PENAL:

 6. 20 : 2
  16 em plus     16 em minus
  21 : 2
  20 : 3

  Drvoseča

  Prosečan američki sportista. Ne može se poreći da su Amerikanci izuzetno dobri sportisti, ali takođe se ne može poreći ni da nemaju tehniku i kreativnost, u prošlosti je takvih sportista i bilo ali danas ih je sve manje, moto amerikanaca je “Gruvaj fizičku snagu, jebeš kreativnost”.

  Košarka: U NBA igrač s mozgom je retkost, igrača kao što su Bird, Stokton i Medžik Džonson više nema, uspeh svih ekipa se svodi na učinak 2-3 igrača za razliku od Evropske košarke gde je akcenat na timskom duhu i uigranosti tima, a taktika u NBA se svodi na par uigranih akcija koje se ponavljaju, npr. kod Lejkersa 2 od 3 napada se završavaju taktikom ”Baci loptu Kobiju pa šta uradi” oni to zovu triangle offense, garantujem da Duda Ivković, Željko Obradović i Kari Pešić o košarci i taktici znaju više nego svi njihovi treneri zajedno.

  Tenis: Za američkog tenisera drop šot, kik servis i pasing šot je misaona imenica, poenta je raspizditi loptu što jače, pa šta bude. Sampras i Agasi su takođe bili takvi, ali su imali i još poneke sposobnosti koje današnji američki teniseri nemaju. Na tvrdim podlogama nešto i mogu da urade, ali na šljaci ništa, svake sezone možete čuti “Endi Rodik ušao u polufinale Vimbldona” ali i “Endi Rodik ispao u prvom kolu Rolan Garosa”.

  Fudbal: Svako ko je odigrao bar jednu sezonu Football Manager-a zna da taktika u fudbalu nije nimalo jednostavna, a kako li je tek u pravom životu… U ovom sportu Amerikanci nikada nisu bili dobri, verovatno zbog činjenice da poenta nije samo u udaranju i trčanju.

  Američki fudbal: E ovaj sport je najpopularniji američki sport, jedina osoba koja tu treba da bude kreativna je kvoterbek, mada ni njemu ne treba neka velika kreativnost jer postoji knjiga akcija koje su naučene napamet, uvežbane na treningu i sprovode se na terenu. Veći deo tima sačinjavaju oni koji se biju i koji trče, a manji deo kvoterbekovi i šuteri.

 7. 20 : 4
  16 em plus     16 em minus
  21 : 4
  20 : 5

  Drvoseča

  Svaki tip u kariranoj košulji.

  -Ko je onaj?
  -Onaj drvoseča?
  -Ma da, vidi ga što nam je seo u separe i muva Maju i Jelenu.
  -Kreći!

 8. 18 : 4
  16 em plus     16 em minus
  19 : 4
  18 : 5

  Drvoseča

  iliti drvodelja koji radi kao hajduk tj na djurdjevdan se sastanu i delju se drva a na vidovdan se rastaju. Savetujem zenama da izbegavaju kafane u koje dolaze posle 2 meseca drvodeljanja...

  We're lumberjaks and we're ok! we sleep all night and we work all day :D

 9. 21 : 7
  16 em plus     16 em minus
  22 : 7
  21 : 8

  Drvoseča

  Najcesce lik koji ne zna da igra fudbal.Kad god lose primi loptu trenerova recenica glasi:"Sta radis to,pravi si drvoseca,noge ti ko panjevi!"

 10. 17 : 3
  16 em plus     16 em minus
  18 : 3
  17 : 4

  Drvoseča

  Nekada zanimanje, u opis radnog mesta spadao i rizik od smrtnog slučaja, povređivanja, ozbiljnih posekotina i ostalih užasnih stvari. Danas, pak, česti izraz kojim se opisuje neki bubnjar nekog benda, koji po bubnju udara, kao da sutra umire

  "Sine, vidi ovog za bubnjem, mlati kao lud."
  "Ma pusti drvoseču, palice mu traju 10 sekundi jedne pesme i odma' vadi rezervne, menja ih češće nego čarape."