Prijava · Registracija
120 : 17
16 em plus     16 em minus
121 : 17
120 : 18

Dvocolaš

Za razliku od letvičara, lajtvejt radnika na pilani koga krasi brzina i tehnika, dvocolaš mu je sušta suprotnost. Fizičkom konstitucijom Uruk-haia, dlakavošću Gimlija i dobrodušnom naivnošću Hobita predstavlja okosnicu drvnoprerađivačke industrije jugoistočne Evrope. On je sirova snaga i brutalna sila, koja dolazi da rešava posao kad tehnika zakaže - računar je fina i elegantna sprava, ali u nekim slučajevima gluvara i macola jedino rešavaju posao. Njegov zadatak je jednostavan, on je na njega fokusiran: "Preneti 5 metara dugu hrastovu dasku od 2 cola debljine, od tačke A do tačke B."

On predstavlja nebrušeni dijamant brđanske genetike, endemski naseljen u regionu Dinarskih Alpa, stoji kao brend zdravog čoveka sa naših prostora, veoma zajebana konkurencija rošavom flafičastom Francuzu, koji u periodu kad se ne hefta u degustira vina iz Provanse čitajući romantičnu poeziju, ili par brkatom Nemcu, koji pekući Bregenwurst kobasice, trlja brk i zamišlja još pokoji pohod na Balkan, vođen željom da svoj svingerskom perverzijom dobrano degradirani genetski materijal, obogati Y hromozimima balkanskih gorštaka.

Dok je dvocolaš bio dete, umesto tetrisa i lego kockica slagao je betonske blokove kad je ćaća gradio ispust za krmke. Dok su zapadnoevropska deca po dijetalnom hlebu trljala Nutelu, njemu je mati u pola vruće pogače, promera k'o rezervni točak Peglice, stavljala red slanine, red kajmaka, red slanine, red kajmaka i tako pe'šest puta. Umesto engri brds igrice, on je kamenom od kupusa gađao komšijinu junad kad mu pređu u detelinu.

Na prelima, obučen u donji deo Eurosport trenerke, pleteni karirani džemper i gumene opanke, obrijan britvom i naprskan Brionom, predstavlja plen za oćnije brđanke, koje razočarane u bledunjave hipstere i slabašne momke, traže utehu u dva kvadrata njegovog ramena za plakanje. Sa brđankom u srećnom braku dobija petoro rumene i zdrave dece, i tako u krug.

A brkati Nemac, pekući Bregenwurst kobasice trlja brk i zamišlja još pokoji pohod na Balkan, pakujući svoje planove pod veo paketa mera za uvođenje demokratije, zelenog svetla iz Brisela, i te šargarepe lažnih obećanja koja se sve više izmiče, kako magarac puže prema njoj...

Komentari

Thumb izzie+stevens+1
16 em cross

Izzie

On predstavlja nebrušeni dijamant brđanske genetike, endemski naseljen u regionu Dinarskih Alpa, stoji kao brend zdravog čoveka sa naših prostora, veoma zajebana konkurencija rošavom flafičastom Francuzu, koji u periodu kad se ne hefta u rč degustira vina iz Provanse čitajući romantičnu poeziju, ili par brkatom Nemcu, koji pekući Bregenwurst kobasice, trlja brk i zamišlja još pokoji pohod na Balkan, vođen željom da svoj svingerskom perverzijom dobrano degradirani genetski materijal, obogati Y hromozimima balkanskih gorštaka.

Хај нек се чује, чује, хај нек' се зна, кад Луксдоц дефинише, то сви препознају, препознам и јааа! :Д Ово те горе одало, ал' скроз! :Д

Thumb dm
16 em cross

Млатони

Препознатљиво. +++

Thumb
16 em cross

дебели пацов

on je kamenom od kupusa gađao komšijinu junad kad mu pređu u detelinu.

Thumb
16 em cross

дебели пацов

AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA JEBO TE LEB, PLUS I ZVEZDANA!

Thumb 12710834 10207036610406392 4393261834822340499 o main
16 em cross

Johnny Kurajber

Au koliko je ovo samo dobro napisana defka.
Nema šta. Ceo tekst, poenta u primeru, linkovi...sve je savršeno *

Thumb an old mans teeth
16 em cross

Дејс!

Знао сам да си ти... Компарације су ти уз Бурзумове! +

Thumb tele
16 em cross

Champy

Zatvorite Vukajliju, Luks kobjasnio!
+ i *

Thumb fandjo
16 em cross

turgenjev

Невиђено добро, објасн!

Thumb index
16 em cross

Glavni

Bogami vidim ja ne vidim. ++++

Thumb 306067 10200995319905690 625534353 n
16 em cross

Zi}{ZuZu

Auu šta to učini čoveče :)))))))))

Thumb giphy
16 em cross

Mlada Partizanka

Sjajno! Ma šta sjajno! Savršeno! Plus, zvezda, i senka!

Thumb tamag
16 em cross

Count Zеro

Jedna baaš temeljna domaćinska definicija.

Thumb bradonja
16 em cross

SVR

Vi ste ovo citali?? Nije defka nego predavanje, mnogo dugacko

Thumb 012
16 em cross

Jaca

Odabrano pre 4 dana, Lukac Zeleni šta se čeka.

Thumb medium arrow
16 em cross

Zelen Lukac

Jaco, ne razumijem na šta impliciraš. Pojasni, molim te.

Thumb 922946 br
16 em cross

badvajzer

Одаберите дјевојци да има 3 круне.