Prijava
   

ecnalubmA

Natpis na svakim drugim kolima hitne pomoći za koji se pitamo, kada ga vidimo, zašto već jednom ne nalepe AMBULANCE kako treba, a ne kontra.

Komentari

napisao si Abmulance u naslovu, pogledaj - ecnalumbA
inace +++
:)

сада сам видео па сам исправио

ne zameri, to je bilo dobronamerno zapazanje... inace uvek me je zanimalo sto to rade... pa mi je onda neko objasnio da je to zbog toga da kad zure pa preticu neka kola, ovaj vidi u retrovizoru Ambulance pa se makne u stranu... :)

+ zato što si to primetio i lepo definisao.

Inače, to su naši lekari preuzeli iz inostranstva, navodno zbog toga da vozač koji je ispred kola hitne pomoći na vreme vidi u retrovizoru da nije ecnalubmA
nego AMBULANCE.

Poznato je da je u ogledalu slika okrenuta.

Znam da je debilno, ali to je to!

Inače SUPL ako gledaš na retrovizor

Pan Daemon Aeon hvala na objašnjenju.Oduvek sam i ja to pitao. Mada i bez tog natpisa kola hitne pomoći liče na kola hitne pomoći.

UPRAVO ZBOG TOGA PDA :-)

Moglo je i da piše !ujnokesičiM

natpis je cisto sviranje kurcu, kola hitne pomoci su kod nas uglavnom humanitarna pomoc nasem zdravstvu iz zemalja koje su pre toga bombardovale iste te bolnice kojima su kasnije poklonili sanitete.dok su bili saniteti lade karavani , nije pisalo ecnalubmA, vec normalno, hitna pomoc. Inace definicija je odlicna, dobro si se setio ovog. +

Kada vidis kombi, sa rotacijom ili bez, sa zvucnim signalom ili ne, da jurca kroz guzvu kao na reliju.. ili neko umire ili se Peri vozacu zavrsila smena pa zuri kuci..

Inače SUPL ako gledaš na retrovizor

FAIL?

Inače SUPL ako gledaš na retrovizor
FAIL?

ne, no FIAL :)