Prijava
   

EKV

EKV je najbolja grupa svih vremena,sastav kakav su oni bili niti je postojao niti ce ikada postojati vise.Milan Mladenovic je mnogo doprineo u stasavanju mnogih generacija,bio je genije tako da je zasluzio da se nesto u ovoj drzavi zove po njemu!

Komentari

Jeste,bili su najbolji i zasluzili su sve to sto si naveo,ali tesko da ce biti nesto od toga u Srbiji-zemlji seljacina.

svaka čast i Milanu Mladenoviću i EKV-u za sve što su dali srpskoj i ex-YU muzičkoj sceni. a sada malo današnjice:
- ne stoji to da su najbolja grupa svih vremena, odnosno, to je samo subjektivno mišljenje jedne osobe i nije merodavno u nekim svetskim, pa čak ni u ex-YU okvirima. njihov uticaj na rock muziku na ovom području je ogroman i neprocenjiv, ali to ne znači da su najbolji bend svih vremena.

- upravo ovakve tvrdnje rockera muzičara (ne svih, ne generalizujem, ali velike večine njih, koliko sam do sada video) su razlog za velikim delom dosadnjikavu srpsku rock scenu. ne želim time da vređam bendove i muzičare, daleko od toga, cenim svaki trud, ali je stvar u tome da muzičari (pogotovo gitariste i pevači) žele da budu drugi Milan Mladenović, da budu takvi kompozitori i tekstopisci. to je pogrešan način da se krene, a time se zatvara mogućnost pronalaženja nekih novih bendova i muzičara kao inspiracije ako je u startu postavljen samo MM kao definicija kvaliteta i vodilja za stvaranje, nda bolje ni ne raditi ništa. zašto nije u svoje vreme u drugoj polovini devedesetih i malo posle 2000-te podržan kragujevački bend AKT koji su imali dobre pesme? ok, ne baš prva liga, ali su imali neverovatan kvalitet koji je mogao da ih upornim radom progura verovatno čak i na RTS, a i to je danas i više nego dobro, jer na državnoj televiziji u nekom dobrom terminu je super reklama.
- moj zaključak: svaka čast MM, definitivno zaslužuje barem da neka ulica nosi ime po njemu, ali moramo shvatiti da baš negde među nama leži neki lik (ili devojka, ko zna) ko će biti veći nego MM, a koji upravo zbog toga što se veliča jedna osoba nema prilike da nešto uradi jer ljudi ne žele da se stanje stvari promeni.