Prijava
   

EKV

Ekatarina Velika. Muzička grupa iz Beograda, koja ja nakon ("misteriozne") smrti svih članova, postala svojevrstan kult među mlađim naraštajima.
Danas, mnogo godina nakon toga, ona predstavlja ono što slušaju svi koje je sramota da kažu šta zaista slušaju. EKV je danas "basic" grupa i odlična je za one čije je muzičko znanje jednako nuli.
Veoma su česti gosti na "zidovima" razmažene balave dečurlije, koja po svaku cenu pokušava sakriti ruralni deo svoje ličnosti.

Razgovor dve "mačke"

Jao, maco, ne moš' verovati kako sam jebeno dobru stvar čula!
- Jao, stvarno, kako ide i ko to peva, jebote!?
Ma neka grupa, EKT ili EKN, ne mogu da se setim, a ide nešto kao "na tvoje usne boje mesaaaaa, pustiću kap svoje vodeeeeeee..."
-Ložiš me da to kaže!?
Ma, da, klasično pušenje. Okačiću ti na wall, znači od sada samo njih slušam!

Komentari

Hahahahha bravo :D primer je xDD

Klasično pušenje, hahahaha

EKV je danas "basic" grupa i odlična je za one čije je muzičko znanje jednako nuli. Evo plus velicine onoga krsta u Poljskoj.Cesto srecem ovakve "poznavaoce" muzike i zbog njih precutkujem svoj muzicki ukus.

Da ne bude zabune, veliki sam poštovalac ovog vokalno-instrumentalnog ansambla (po meni je jedino Haustor ozbiljniji band od pomenutog), te je ova definicija više bila usmerena na one pokondirene muzičke znalce.