Prijava
 1.    

  Gadafi

  Najzajebaniji muškarac sa suknjom još od Mela Gibsona.

 2.    

  Gadafi

  Jedinica za silu otpora...

 3.    

  Gadafi

  Strašni tiranin koji jede za dorucak svoj narod ,diktator ,terorista ,satana. Usudio se da se suprodstavi nebeskoj vojci oslobodioca sa američkog i evropskog kontinenta. Sam djavo u ljudskoj koži koji je čak ljudima obezbedio 13000$ po glavi stanovnika godišnje,jer pare su čisto zlo.Država mu nije dužna nikome ,što je verovatno posledica saradnje sa nečastivim... zlikovac koji je podržavao još gori srpski narod togom godina. Obezbedio je svom narodu besplatno školovanje i zdravstvo ,da bi mogli bolje da ga podržavaju u svom nacističkom planu pokoravanja sveta..
  Alo bre!

 4.    

  Gadafi

  Izgubljeni brat blizanac Mikija Manojlovića. Dokaz da su naša posleratna djeca prodavana arapima i drugim bogatim strancima.

 5.    

  Gadafi

  Postaje legenda o vladaru zemlje koja je poslednja živela u blagostanju, pre dolaska demokratije sa zapada

  "Zasto je morao da bude ubijen Gadafi , evo zasto... Evropska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi ... dolara za isporučenu naftu !!! 2012 godine ističu koncesije velikih naftnih kompanija koje polažu pravo na Libijsku naftu. Gadafi je zatražio vraćanje duga i zapretio je ...da će u suprotnom da sklopi međudržavne ugovore s drugim zemljama i kompanijama. Zbog toga je došlo do ovog neviđenog razaranja Libije. Da li je libijski građanin imao razloga da se buni protiv režima Muamera el Gadafija? Mislim da nije...Ako gledamo standard libijskog naroda i povlastice koje im pruža država imali su vrlo lep i lagodan život: - Živeli su kao mali bogovi. Libija ima 6,5 miliona stanovnika, a ima 14 miliona registrovanih automobila, - Ako neko hoće da studira u bilo kojoj državi u svetu on podnosi molbu i država mu osigurava stan, hranu, automobil, besplatno školovanje i mesečnu stipendiju od 2300 dolara, - U Libiji se ne plaća voda, struja, plin i porez, a krediti se daju bez kamata. - Ako u roku od pet godina ne možete vratiti kredit, država ga otpisuje ili vraća za vas. - Ako hoćete da kupite auto, vi dajete 20-30% od cene, a ostalo dotira država. U Libiji za 10 dolara možete da kupite 85 litara benzina ili nafte. U Libiji je hrana gotovo besplatna, 10kg hleba košta 0,15 dolara. U Libiji njihovi građani ne rade fizičke poslove, sve su stranci. - Libijci ne idu da rade po belom svetu jer za to nemaju potrebe. U Libiji ni jedan građanin nije izbačen ili mu je oduzet stan ili auto zato što nije mogao vratiti kredit, što nije redak slučaj po ovim takozvanim demokratskim zemljama koje su se okomile na Libiju a koje Srbija teži da sledi. Iskreno, žalim Libijski narod jer će se pretvoriti u najamnu radnu snagu, radiće za 100 dolara i gde će im ove povlastice biti sve ukinute, a o lagodnom životu kakav su živeli moći će samo da sanjaju... Par činjenica o životu u Libiji pod Gadafijem: - beskamatni krediti; - u toku studiranja prima se prosečna plata za to zanimanje

 6.    

  Gadafi

  Predsednik koji bi nam dobro došao da nas zauvek oslobodi od pridruživanja Evropskoj Uniji, demokratije, vladavine ljudskih prava, privatizacije, globalizacije, kapitalizma i drugih nesreća koje su nas zadesile posle petog oktobra.

 7.    

  Gadafi

  Jal' pukovnik - jal' pokojnik

  Da se razumemo - i o pukovniku i o pokojniku ja sve najlepše.
  Lično sam mu maho zastavicom kad se vozio sa Brozom do Belog Dvora.
  I sad bi mu proso rakiju al ne znam gde.

 8.    

  Gadafi

  Rahmetli Gadafi, ekscentrik kakvim beše, na Samit Nesvrstanih u Beogradu 1989.-e godine je došao sa sve šatorom, šest kamila, dva konja i celom svitom i obezbeđenjem, među kojima su bile i pripadnice lepšeg pola, amazonke, žene komandosi, navodno nevine. Čuveni šator, koji je vukljao sa sobom po svim meridijanima bio je postavljen u dvorištu rezidencije ove arapske zemlje na Dedinju, a po potrebi je bivao otvaran sa svih strana, poput onih jeftinih, najčešće belih, tendi koje danas mogu da se kupe. Otud i izraz, koji je danas u upotrebi, barem u mom društvu.

  Ekipa se dogovorila za pecanje, mesto polaska ispred ulaza jedinog koji ima automobil. Zora. Svi smrde na alkohol. 5:30am Sunce stidljivo izlazi i obasjava krmelje prisutnih. Vlasnik motornog vozila kasni, a niko nema muda, jer je mnogo rano, a ni kredita, jer jebiga, da ga pozove. Posle petnaestak minuta eto i njega.

  -'Ajde, brate, više, gde si, jebiga, dosad?
  -O'š peške u Opovo?
  -Pa ne, nego...
  -Sevaj onda, i ja sam šljem'o, to što nismo bili zajedno, ne znači da nisam. Uostalom, sve sam noćas spakov'o, sisajte, samo da sipamo čorbu, paznemo gliste, crve i 'leba i palinski.
  -To! E, jesi li i gadafija turio u kola?
  -Ma koj' će nam kurac, ko to još da sastavlja tamo u onom blatu.
  -A daaaj, 'smo se dogovorili, a jeebiga, brate..
  -Ama, jel' idemo na pecanje il' šta?
  -A znam, ali sunce, ovo ono, šta znam, prošli put smo svi kontali kako smo se zajebali što ga nismo poneli.
  -Ma pon'o sam, bemteusta, naravno da sam pon'o, vi'š kak'i smo krivi, ko će, bre da peca, slud? Sve na dubinjaka, uz'o sam ona zvonca kurčeva od ćaleta i zaleži na ćebe.
  -Too, ljubi te brat u prljav vrat!
  -Mamu, bre, ljubi i 'ajde nazad, najmanji si!

 9.    

  Gadafi

  Presednik zemlje u kojoj se muškarci žene sa kamilima.

  Mada kamile nisu za duge veze, jer posle nekog vremena počnu da prave scene u javnosti.

 10.    

  Gadafi

  čovjek koji je umro prirodnom smrću, nakon što su mu prilikom hapšenja slučajno pucali pet puta u glavu