Prijava
   

Gangster sa bubuljicom

Klinac od 13,14 koji je već nekoliko godina tripuje da je jedan od najluđih u kraju. Po hodu se može zakljuciti da je osvojio ceo grad. Dugo je razočaran u život, prvo kad je shvatio da deda mraz ne postoji a onda kada mu je drug pao u muriju zbog krađe jedne čokolade doduše od 300 g. Fizički se lako prepoznaje u šarenom šuškavcu i brzim patikama koje nosi gde god da ode, bilo na ludu žurku, bilo na bazene ili da šeta kera. Takođe umesto velikog ožiljka na licu on ima nekoliko velikih bubuljica koje ga sprečavaju da ostvari svoj Američki san. Uvek se najbrže napije ali to nije zbog toga sto ga brzo 'vata vec zato što je popio 15 tekila i 10 piva za pola sata. Nema ramena al zato ima velika leđa i naravno neodoljivo ogavnu bubuljicu.

Gangster: Znači braćela bežimo li danas?
Ortak: Ajmo.
Gangster: U stvari ne znam tebrex roditeljski je sledece nedelje, ipak ne mogu.

Komentari

bez ljutnje, al jeste sranje. mislim, dosta si nebuloza napisao koje ne idu sa 13,14 godina.

Na ludu žurku sa 13-14 godina?

Svaka cast na argumentu.
A koliko ti imas godina pa znas sta ide sa 13,14?

pa reko bih više od tebe. :)
obriši defku da se ne smeju ljudi...

ma ok defka, samo je prežvakana tema...

@LucidDreames malo ironije u zivot.
@Zna Murinjo rekao bi vise a ja sam sve izgresio?
@Maniak slazem se..

rekao bih da nije fora da se svetiš mojim defkama, što pokušavam da ti kažem nešto. :)
al nije važno, valjda će mod da pogleda pa će ti dati ban...imaš 200 takvh defki, al to nije sve, nabrojao si 90% stvari koji deca sa 13,14 godina ne rade.

ja sam samo trazio da mi nabrojis dve stvari ili bar jednu, nije bitno a ti uporno izbegavas odgovor. evo trazim ti ponovo.
ps defke moraju da trpe :)

eto ponovo..
a sto se tice tvojih defki ne znam kako si video da sam ih ocenjivao i pretpostavljam da na isti nacin mozes videti sta sam im dao..

a vec zato što je popio 15 tekila i 10 piva za pola sata.

Evo ovo je nemoguće sa 13, 14 godina. Prvo, odakle mu pare za to? Dobro, možda je buržuj. guzonjin sin. Drugo, koliki on kapacitet treba da ima da popije toliko?

Gangster: U stvari ne znam tebrex roditeljski je sledece nedelje, ipak ne mogu.

A ovakvih ljiga znam mnogo.

IRONIJA. covek se mozda hvali da je popio toliko, laze. ne poznajes takve osobe?

Koje đubre! Tc tc tc....

Nije decko bukvalno mislio da je popio 10 piva i 15 tekila, iskreno sve su teme ovde vec vidjene i zanimljivo je da procitamo iz svakog vidjenja. I deca od 13,14 godina vise nisu ista kao sto su bila nekad ne sa 13,14 ali sa 15,16 ih je puno ako ti se ne svidja lupi - i ne smaraj.

nije mislio, ali očigledno da je nesretni tinejdžer čim je krenuo da mi disuje defke.:D
zato je i dobio ban, realno, zaslužen.

A nisi trebao da ga banujes, zloupotrebio si moc to je njegovo pravo bolje da koristi mozak ovde nego da postane jedan od istih. Video sam da si ga ban i cekao sam da iskomentarises.

Није га он бан и бан је сасвим заслужен. Нема хејтовања.

Ali na svu srecu moralne pridike mi drzi covek sa nikom buksnetina. Sve neistomisljenike banovati, iskreno ne poznajem decka ali mislim da je nezasluzeno a ako banujete ljude zato sto nisu istog misljenja onda sam pogresio sajt na kojem cu izraziti svoju kreativnost kakvog god kvaliteta ona bila.

evo na sta sam spao da pravim drugi profil.. obrisacu ga kad mi istekne ban ili jednostavno shvatite sopstvenu gresku. prvo me zanima sta sam hejtovao? ako se odnosi na njegove defke nisu sve dobile - prilican je broj i sa +. ocenjivao sam ih dok sam cekao njegov odgovor, bilo mi je dosadno. jel to greh da znam da ne ocenjujem nikom nista vise?

@PauloKoeljo hvala na podrsci

pa možda ima nick buksetina je ironičan? nemojte suditi nekome koga ni ne znate po niku i avataru, marihuana nije droga.

paolo nisi u pravu, druže. delio mi je minuse, jer mu se nije svidelo moje mišljenje.
čemu laganje? pa moderator je video da si u roku od 10 sekundi dao 14 minusa i dao ti ban. da si davao plus ili minus tako što si ih pre toga pročtao, sad bi bio sa starim nikom ovde.

ne nije istina ako vec postoji mogucnost da vidis sta si dobio - ili + znao bi da gresis, ili on sve jedno. molio bih da isti covek proveri sta sam ti dao ili ti ako mozes pa mi javi.. stvarno bezveze da i na vukajli moram da trpin nepravdu gde bi trebalo da se smejem.

čoveče??? moderator koji može da vidi za koliko si vremena dao meni 14 minusa jedan za drugim, video je da si me hejtovo, tačnije da si mi dao 14 minusa za jedan minut, na moju prijavu je to proverio i banovao te. pobogu, čemu te gluposti koje prosipaš? a plus je zabranjeno pravljenje duplih naloga.

znam da je zabranjeno, ali ja trenutno imam jedan nalog, zar ne? gore si rekao za 10 sek sad za 1 minut.. ajde reci mi, dao sam ti 14 - bez i jednog jedinog plusa, ako sam ti dao pluseve koliko sam ti ih dao? nije fer uopste i hocu da razgovaram sa tim moderatorom.

razgovaraj, pa će te banovati jer ne smeš da praviš duli nalog. nemaš razloga da kažeš, čemu to? pa jasno je ko dan da si hejtovao, čak si gore i priznao. nemaš razloga da lažeš, verovarno si ti ovaj klinac od 13,14 godina. ne verujem da je tebi mesto na vuki, bolje neki drugi forum pronađi, nisi ti za ovo. moje mišljenje!

priznao sam da sam ti citao defke jer mi je bilo dosadno dok sam cekao jos jedan tvoj komentar, i da sam ocenjivao, koja mi se svidela dobila je + koja nije dobila je -. pogledao sam ti yt nalog pretpostavljam da si iz nisa. delfagor i marconiero + za njih.

alooo bre .. :DD Defka je do jaja ... Murinjo brate , sta sad koji kurac ? lik je sve lepo objasnio .... ja znam makar 10 takvih nakurcenih malih likova od 10 godina a ne od 13-14 !