Prijava
   

Goli nožni zglobovi

Svašta smo od sebe radili - šišali se na tarzanke, tetovirali kineske simbole, obuvali u šljašteće patike boje mutogena, stavljali cirkone u zube, gutali kreatin, brijali grudi...Sve kako bi se mladi pičić navatao i odobrovoljio da se produži vrsta i nadmaši ćale koji je, svojevremeno, harao sa svojom "JNA '72." Nije da nije radilo, nema šta, ali ništa, bukvalno ništa ne može ni da prismrdi golom muškom zglobu koji na -12 seva iz šunjalice. Lep si ko Džoš Hartnet iz mladjih dana? Nije loše, ali nosiš sokne. Timberlend cipele, doživotna garancija, 32.000 na popustu? Ne ide sine, preduboko. Audi A osmica, tvoj, nije ćaletov? Imaš i kaena u garaži? A ćale kažeš firmu i dva splava? That don't impress me much jer - kakve su ti bre to farke? Dizel, nova kolekcija? Ne valja srećo, ugušio si taj sexy afrodizijak nogavicom, vidi se da si iz Ćićevca, paljba. Mada simpatičan si momak, zato prijateljski savet - sutra zorom pod hitno u radnju po plitki najk, beli rub iz njih da viri samo, i obavezno nove faje, slimfit da bude, nemoj da se sramotiš.

Pola 10 ujutro, gradski bus. On ulazi na stanici, zavrnuta nogavica, zvone zglobovi. Ona je već unutra, smorena. Primećuje ga. On primećuje nju, ona ima najseksi zglob u čitavom gradu. U njemu se rasplamasava požuda, ona vrhom jezika oblizuje usnu suvu od čežnje. Želja biva prejaka, cepaju sve sa sebe, divlja orgija, bus gubi kontrolu i uleće u kiosk, gine troje penzionera, njih dvoje navlače preostale froncle, uzimaju šofera i random babu za svedoke i odlaze put matičara.

Komentari

Razvalio sa raskrinkavanjem ove otužne pojave.

Da se odabere.

Hvala. Ništa mi ne ubija veru u budućnost i čovečanstvo kao ovaj neobjašnjivi fenomen.

Ako već žele glumiti izdržljive, neka nose kratke gaće zimi :)

Јако често виђам овакве појаве, углавном балавурдија нека до 17-18 година
много су ружни а и глупииииииииии
Нека капирам да ће се опаметити

Primer jebe! Može u odabrane. +

Savršenstvo.
Onomad videh detence koje vodi bakica. Detence sve po propisu, bakici sevaju skočni.
Dakle, moda od 7-77.

Prekrasnih momenata ova defka ima.

Ovo se mora pohvaliti.

Najbolje da viri od patika do trenerke bela carapa ili siva kad su nazuvice vec to mnogo vise profi izgleda
Pre su bili goli stomaci pa koljena sad su zglobovi
Definicija neocenjena nije mi nesto zna to autor bolje

Definicija je obrazac kako se kulturno hejtuje.

E sad, ljubiteljima mode golih zglobova verovatno se neće dopasti.

Fala obojici. Istina, ali gledao da ne pretrpam svim i svačim def. jer bi bila preobimna i nečitka. Da, crta čarape da viri je poželjno, kad je nema deluje da si obuo patiku na bosu nogu pa nije higijenski, kvari utisak. Al ne valja ni ako je nogavica prekratka pa se vidi cevanice više nego što treba, naročito ako je upečatljivo dlakava. Nije to samo tako obući kratke farke i plitke čarape i odmah si lepak za žene, ima dosta posla da se obavi oko tog zgloba. Milimetar manje ili više i nije to to.

Ja volim kad su ključne kosti gole.

Ja volim kad su ključne kosti gole.

A, zato si trenirao atletiku...

Baš i nisam bio oduševljen definicijom dok nisam došao do primera. Jadni penzosi xD

Ova ti je jaka melk

Odličan odabir. Posebno iritantna pojava. i zato se nanovo javljam.

Onomad na planinčini, nomalan svet kad ne skija obuva gojzerice i sl. ali ima ludača koje po mećavi i nemilom minusu špartaju u onim patofnicama i tananim i prekratkim helankicama. Gležnjevi im prigodno pomodre.
Nepojmljivo.

ja jebem u dugim debelim carapama

Gležanj, smešno zvuči

E fala što si mi odabrao ovo, sad mogu da napišem 31. definiciju dnevno.

Čestitke na odabiru Melk!