Prijava
   

Hendsfri

Izum koji je izbrisao razliku izmedju japija i šizofreničara...ako je iste ikad i bilo. Sada obe sorte idu ulicom i pričaju sami sa sobom, u nerazumljivim terminima, nervozni i napeti kao da im život zavisi od tog razgovora.

Komentari

Japi je bar za nijansu picnutiji:)

Bravo! :)) Koliko puta na ulici vidim nekog da tako prica, i prvo sto pomislim da je neki ludak! Kad ja tako ono međutim! :)

Pa šta misliš kako je meni palo na pamet. Sedim u tramvaju i čujem neko se dere . . gledam oko sebe . .svi sede normalno . . opet se neko dere. . niko ne sedi okrenut ka nekom . . tek vidim lik gleda kroz prozor i drži ruke u krilu i priča u prozor . . a baš dugo sluša ovu drugu stranu i onda me je istrpovao skroz!

E juce meni pade na pamet kad sam video par ludaka kako idu i pricaju... a onda skontah, pa mozda imaju bubicu... :)
i hteo da stavim, ali sam prvo proverio da se nije neko vec dosetio :)
+ od mene :)

Sjajno, najzad ovo na naslovnoj! :) A kad sam ja predlagao niste 'teli da stavite, a? ... Neka, neka, biće jednog dana, oh što ne slušasmo enemija, oh sudbino kleta, on je tako mudro zborio, oh kakav kralj među ljudima... x)

Defka uništava! Enemy objasnijo! :D + i *

vrlo vrlo retko dajem minuse i vrlo retko negativno komentarisem, ali koji ce ovo moj u odabranim? definicija je na mestu, ali nije za odabrane.

vrlo vrlo retko dajem minuse i vrlo retko negativno komentarisem, ali koji ce ovo moj u odabranim? definicija je na mestu, ali nije za odabrane.

Ček, ček. Znači ovo nije za odabrane a ta tvoja što je u odabranima jeste? Aj se malo preispitaj. +

ne odlucujem ja da li je nesto moje u odabranima ili nije. uostalom, o cemu ti to?

ah, hipoteticka izjava. da imas ikakav dar za baratanje recima, verovatno bi bilo jasno iz prve..
u svakom slucaju, definicija nije dovoljno posebna da bi bila u odabranima, i to je cinjenica. a ako ces da me pecas tom najjeftinijom demagogijom i zamenom teza, kao razmisljao bih drugacije da je moja defka, ne ne bih pavijane moj, zato sto znam da u zivotu ima vise od definicije dana.

ali ako je nekog reda, dajte onda stavljajte dobre defke na naslovnu.

ne odlucujem ja da li je nesto moje u odabranima ili nije. uostalom, o cemu ti to?

upravo tako. isto tako ne odlucujes i da li je tudje. sve u svemu, nit moras nesto da se branis zbog svog misljenja, niti to tvoje misljenje nesto znaci, nit si u pravu :)

uzivaj i ne sekiraj se. i ne zovi druge ljude pavijanima da te ne banujem.

Bravo! Samo tako nastavi!

abraxusova defka je svaka za odabrane! zajebite lose komentare

trebalo bi moderatori da uvedu da se svake 2-3 nedelje samo apdejtuje njegova random defka u odabrane. da konacno shvate kako treb da se definise.

Najgore je kaa ima dugu kosu pa se bubica i kabl ne vidi XD Ja gde god da krenem nosim slusalice u usima i slusam muziku ali kada me neko zove izvadim sluske i pricam u telefon XD

Naravno omiljenja, bRAVO! +

Il ima hendsfri il zida kuću

hahahahahhahah genijalno!