Prijava
 1.    

  Hladno oružje

  Popodnevna ponuda u pekarama.

  -Komšo jesi li se odlučio?
  -Jedva, da sam znao šta me čeka poveo bih sekundanta.

 2.    

  Hladno oružje

  Oval slanine ispred srčanog bolesnika.

 3.    

  Hladno oružje

  Na -30 ili jače, svako oružje, pa makar i koristilo metke.

  - Hans, niks šlafen?
  - Sad najn, Fric. Kaži.
  - Mnogo hladno, Muter mu!
  - Ja, ja. Kad se frati u Dojčland, mora piše majne libe Firer kako mu ovaj Lebensraum i nije baš neki na -35, da jebe Muter na Dan kad nas poslao u dize Štalingrad!
  - Majne Puška, grose Dojčland Mauzer niks arbajt, zamrzlo. Šta radi ako ludi Ivan sa svoji ludi Drugari pije Vodka pa još više šizne i krene na nas! Njihovo Puška arbajt zer gut i na ofo ladno. Da l' i Puške u Rusija to pije?
  - Neka idu cum Tojfel! Onda uhfati za Cefka svoja Puška i mlati time rote Banditen! Mi fiša Rasa, pobedimo i tako! Samo nemoj hfata Metal ako nema Rukafice, otpadne Koža.
  - Ja, ja, nego sfe ofo Vreme ja sedi na mrzlo Zemlja, pa prcen ti mene po sred majne klajne neosetljifo Guzicen ako mi i odatle Koža ne otpadne kad proba uštane.

 4.    

  Hladno oruzje

  Pistolj iz frizidera

 5.    

  Hladno oružje

  Staklenka piva, hladnog k'o zmija.

  - Sinoć sam se ubio od alkohola.

 6.    

  Hladno oružje

  Poveći mobilni telefon.
  Prvi mobilni telefoni su bili veliki i imali su antene. Vremenom su telefoni počeli da se smanjuju, da bi pojavom smartfona, ponovo počeli da rastu, zbog displeja. U periodu kada su u trendu bili mali telefoni, telefoni starijih generacija koji su se odlikovali većim gabaritima su nipodaštavani tako što su nazivani hladnim oružjem.

  - Brate mili koliki ti je taj telefon? Je l' ti treba oružani list za njega.
  - Ne. Koristim ga kao hladno oružje. Mogu nekoga da roknem u glavu sa njim. To je ajfon 6+. Ima displej od 14 centimetara, pa je zato ceo telefon veliki. Može da posluži i kao štit.

 7.    

  Hladno oružje

  Sve one đinđuve i džidžabidže koje devojke imaju u kosi: ukosnice, šnalice, igle, kikice. Njihova upotreba se ogleda u (nesvesnoj) samoodbrani od pripadnika jačeg pola, a posledice su rasečena usna, izbijeno oko, izgrebani ili ubodeni prsti. Epilog tome su rečenice u imperativu praćene sa bar tri uzvičnika.

  Grljenje s' leđa:
  Aaaaaargh, skidaj to čudo, iskopaćeš mi oko tim hladnim oružjem!!!!!

  Pokušaj maženja po kosi:
  Vadi ta čudovišta iz kose, izgubiću prste!!!