Prijava
   

Hrani pseto da te ujede

Izraz koji koristimo u vezi nekog ko je nezahvalan ili neprijatan prema nama,nakon što smo mu pomogli i poneli se ljudski prema njemu.

Kajl Meklahlan,koga je Dejvid Linč progurao pomoću filmova "Dina" i "Plavi somot", uzvratio mu je odbivši da snimi rasplet kultne serije "Tvin Piks"

Dr.Žarko Trebješanin,stručni konsultant u emisiji "Raspakivanje" na srpskoj nacionalnoj televiziji je izjavio da su Srbi gubitnički narod i da je Kusturica "postao Srbin" jer je uvek bio na strani gubitnika.

Dejvid Bekam je za Fergusona pričao da mu je strategija zastarela,i da je ovakav i onakav,pošto je pod njegovim vođstvom postao jedan od boljih igrača sveta...

Komentari

Bekam nikada nije bio jedan od boljih igrača sveta. Jeste da ima fantstičan centaršut, i tu je neprevazidjen, ali daleko je on bio od svetskih majstora, čak i na vrhuncu karijere.

+ za defku

Да,вероватно је "један од најпопуларнијих" подеснији израз,у праву си...

Ti kao da si sa svima njima sedeo i analizirao njihove medjusobne odnose i ko je koga hranio a ko koga ujeo. Otkud mi znamo sta, kako i zasto? Verujes medijima???

Далеко од тога да верујем медијима,али твоја примедба није баш на месту.О ономе што нисам лично видео,могу да кажем само оно што сам прочитао,а читао сам одломке из Бекамове биографије и чланке о Линчу на интернету.Овог стручњака психолога сам лично чуо како преко телевизије која га плаћа(и која је национални јавни сервис) рекао да су Срби губитнички народ и због тога бих га,да могу,ухапсио,јер сере по нашој историји.Кад би сви говорили само о ономе што су лично видели,мало би било тема за разговор.Што написа Карел Чапек "каква би тишина настала када би људи говорили само оно што знају".