Prijava
 1.    

  Hulk

  Genetski modifikovano zeleno povrće.

  - Vidi kakve paprike sam našla, ima svaka po kilo!
  - U jebem ti lebac, pa to je Hulk lično! Jel mejd in Fukušima?
  - Šta zajebavaš, domaća paprika, kupila iz prve ruke.
  - Ma domaća sto posto. Baci to iz ruku, vidiš da se jednoj dig'o na tebe, samo što te nije obalila na pod.

 2.    

  Hulk

  Žaba na steroidima.

 3.    

  Hulk

  Ćale koji, nakon što se vratio mrtav umoran sa posla iz fabrike guma Rekord, može da ti obori ruku ma kolko god ti vežbao i posećivao teretanu.

 4.    

  Hulk

  Izraz koji se koristi za većinom mirne tipove kojima u jednom trenutku pukne film i istresu sav nakupljeni bes na nekoga.

  - E eno ga onaj Žare Pička što ga Mile i oni njegovi zajebavaju. Ajde malo da ga pržimo...
  - Ma zajebi bre, nije više Žare PIčka nego Žare Hulk. Dečko samo u trenutku popizdi i pokida te k'o svinja masan džak... On je tom istom Miletu Plafonjeri promenio nadimak u Mile Patosnica kad ga je sastavio sa zemljom.
  - Pu jebote... Bolje da se mi sortačimo s'njim da ne prođemo isto... De si Žare Care...

 5.    

  Hulk

  Superjunak iz Marvelove radionice čija je slaba tačka nedostatak potrebnog iskustva. Dečko je jako zelen.

 6.    

  Hulk

  Hulk je bio luđaque prejakih razmjera. I najjači u CG sig inače ne bi ove priče ni bilo. Ma, možda bi i bilo ali bi bila drugačija, sig. Elem, ide ovako...

  Rodio se Dragiša Gidra Hulk u familiju Rašovića u Podgoricu. Znači, Dragiša Gidra Hulk Rašović. Nije poznato ko mu ime dade ali to nije ni važno za ovu priču.

  I ono, Rašovići bijegahu jedna od prvih familija u naselje Konik (od 99 pa nadalje ukazom Mugija Prvog poznato kao Konick City), možda ne baš prvi ali u prvih pet garantovano. Ono, šljlegli iz Kuča, bogati, fini, fino vaspitani, fino se nosili, znači sve top. Hulk (Dragiša Gidra Hulk Rašović, u daljem tekstu samo Hulk), inače treće im dijete bijaše drugačiji. Naime, bijaše poznato da je kuća Rašovića rađala samo junake tipa kad im okineš glavu oni po 7 dana hodaju i tako, ali, Hulk bijaše pizda i to tipa ona pizda koja kad mu narkomani uzmu loptu na poligon on umjesto da izvadi utoku i obračuna se sa istima on trči kući da zove oca i majku. Zdapi, najveća na Konik sig.

  I ono, jednog dana prekurči ocu mu, inače Vidaku, kukavičluk sina mu Hulka te ga ovaj, Vidak, ispiše njega, Hulka, iz škole da mu ovaj, opet Hulk, više ne bruka pleme i ode sa njim, još jednom Hulkom, pod Ostrog da se vidi što nije u redu. Ne zna se tačno kakvim obredima su Vračevi pod Ostrog podvrgli mladog Hulka ali se on vratio jači nego ikad, ne zaboravi to nikad, i deje ta ekipa koja nikad nije stala, deje ta ekipa, zabava i šala.

  Ali, šalu na stranu, znači, radila se teretana 5 dana u neđelji a dva dana se samo jelo i to jelo sudžuka bogomi i slanine samo, znači sve načural i izraste bogomi polijepo Hulk u gorostasa finoga. Okupio oko sebe 96. godište, malo pokazivao kate neke iz karatea što su ga putujući Šaolin sveštenici naučili prošle godine kada su bili pod Ostrog na razmjenu sveštenika, i ovi odma pali na to, da i oni nauče i tako, stvarao se polako Konički klan i tako počinje Hulk od uzimanja lopti sa poligona i dilova sa Malisorima pa sve do krvavih obračuna po ulicama Podgorice.

  Bijaše to crno vrijeme za Podgoricu. Nastade nekakvi manjak nekakvoga morala svuda po narodu. Ako se pročulo da imas neku vezu kod Hulka sva vrata su ti bila otvorena i svuda si bio primljen ka' da si Klint Istvud. Imalo je to i drugu stranu medalje, pokušalo se do njegove 22 godine ukupno 44 atentata na mladoga Hulka no on je većinu izbjega' a ovo ostalo je prvi potega utoku i usmrtio napadača. I ono, što znam, dade mu to poleta, umisli da je prejak, da jači ne može biti. Ono, tako se bar njemu u glavu činjaše.

  I tada čini prelošu grešku. Mišljaše da je toliko jak da može da osvoji i Vrela Ribnička (dio naselja u Konik đe policija ne smije uć' a ne običan građanin jer mještani Vrela pale eboli šamare i kradu joj sličice fudbalera). I okupi Hulk oko sebe svoju ekipicu, sprema se taj neki rad, 25 man na Vrelatada, tuča je bila krvava i duga i poslije 35 minuta vratili su Hulka na nosilima a on sav izboden, ama užas živi, 13 dana mu je trebalo da se oporavi. Tu postiđeni Hulk ne mogaše familiji na oči da izađe i onda što će, kako će, pravac za Kotor, tamo završava višu pomorsku i na brod đe se nalazi i dan današnji.

 7.    

  Hulk

  josif tatic posut kofom zelene farbe.

 8.    

  Hulk

  Standardni prvotimac fudbalskog tima Porto, inace jedini covek na svetu koji je jaci od Chuck Norrisa!!!

  Komentator sa Spot kluba:
  - Hulk prolazi jednog igraca, prolazi drugog, ide hulk ide hulk, obara treceg igraca, ostaje na nogama hulk - hulk je jedini covek koji je jaci od Chuck Norrisa.
  Utakmica Gimaraes - Porto 1:3

 9.    

  Hulk

  Stvorenje koje nastaje kada prvi put sjedneš za volan a učitelj ti je tvoj matori.

  - Ajde sad, spusti ručnu, polako puštaj kvačilo i polako dodavaj gas.polako...
  - Pi, ugasi se opet.
  - ***** ** ** ***** mater!