Prijava
   

Imperijalistički otrov

Otrov koji ulazi na sva usta širom sveta. Bez obzira na to što ulazi na usta, ima najveća usta na svetu kojima proždire nacije i nacije, narode i narodnosti. Ispijaju ga od Njujorka do Zulu plemena i Inuita. Reklamna propaganda koja je pohasala ceo svet, pobila je konkurenciju. Veća je od borbe za ljudska prava i demokratiju, od ideala slobode pa čak i Lenjinove utopije. Ukus koji osvaja, upakovan u privlačnu ambalažu, razdara želudac, pankreas, jetru i creva. Potpuno legalno se prodaje maloletnicima, bez umrlice na flaši.

- Hoćeš sok?
- Daj, šta imaš?
- Imam koka kolu.
- To ćeš ti da popiješ! Te imperijalističke otrove neću ni da vidim, a kamoli da pijem.
- Koj ti kurac?!
- Brate, nisam se bunio kad su nas rokali osiromašenim uranijumom, tad su bar svi znali da nas truju! Koliko plaćaš to govno?
- Teslu.
- Idi bre u pičku materinu! Pa znaš li ti da je bolje da popiješ kilo rakije nego što piješ taj obojeni otrov pun ugljen-dioksida!
- Ok brate, jebo ti mene ako nešto kapiram...

Komentari

Морам да признам да је било уз малу помоћ мог ортака Мачка, који ће ,надам се, ускоро отворити профил на Вукајлији... :)

Generalno se slažem, ali nekako mi je "preoštro" napisana definicija, previše hejterski, pa sam dao minus :O

I da, nije samo stvar u ugljen-dioksidu, već u velikoj količini šećera, kofeina i onim emulgatorima, naravno. A velike količine šećera i/ili kofeina imaš i u još puno puno namirnica - čokolade, bombone, torte, energetska pića itd... Ako želiš da učiniš nešto pametno za sebe, prestaćeš da jedeš/piješ sva ta sranja, a ne samo koka kolu.

Брате, лепо је све то што знаш науку... Моје је мишљење речено у дефиницији, а пример је из животног искуства... :)) Надам се да ме разумеш...

pa fino je sve to...
ali zashto da odustanem sad kad je najlepshe?? a? a?