Prijava
   

Infostud

Student kod koga se svi informišu vezano za dešavanja na fakultetu, predavanja, vežbe, potpise, skripte, kolokvijume, ispite,...

-Kada je kolokvijum iz mikroekonomije?
-Nemam pojma, eno ga Šole Infostud, on ide na sva predavanja, sigurno zna.

Komentari

Хаха, кул :)

Istina. Da nema takvih ne bih znao ni gde mi je faks :) +

Odma' u obdarene. Čestitam! +

Odlična! I potuno zasluženo odmah u odabrane.

au...svaka cast..odmah u odabrane... moderatori znaju da prepoznaju dobru defku kad je vide... inace prvi plus si dobio od mene...

wlex zna šta je muka, studirao sam njegov faks :) +

ekspresno na naslovnu! ali nije da nije zasluzeno, dobra +

zasluženo na naslovnoj +

ovih dana nesto mnogo brzo se ulazi u odabrane...a ne zna se sta je vece sranje...svaka cast izuzecima..kao npr ova defka +

Ja sam ortaka krstio Wikipedia tako, i dalje mi nije oprostio :D

Hahaha, odlično, + ko kuća... Šta bi mi da nam nije u blizini barem jedan infostud...

Nisam znao za tu defku. Nije plagijat, ali ideja jeste slična. Ako smatraju da treba, neka moderatori obrišu.

Nije plagijat, ali ideja jeste slična.

Да ли није плагијат??? Слична? Иста!!! Само си је мало лошије преписао и ето насловне! Ццц...

Moderatori mogu da provere da sam tek malopre ocenio gorenavedenu definiciju, što znači da nisam ni znao za nju. Inace sam prvi koji se bori protiv plagijata. Rekao sam i ponoviću, ako moderatori smatraju da je za brisanje, neka brišu.

Да ли није плагијат??? Слична? Иста!!! Само си је мало лошије преписао и ето насловне! Ццц...

Šta ga napade odmah. Baš se vidi da nije plagirao nego uradio defku i potrefila se sa onom a može da se desi da jednostavno neke stvari ne pretražiš baš na hiljadu načina na koje mogu da budu napisane.

Vi što pričate da je plagijat, kad upisuješ fakultet i hoćeš da se informišeš o svemu vezanom za studije, tad odeš na Infostud i nađeš sve što te interesuje. Info Servis može da bude vezan za bilo šta. Prema tome, ovo nije plagijat već savršeno uklapanje naslova sa tekstom definicije.

Šta ga napade odmah. Baš se vidi da nije plagirao nego uradio defku i potrefila se sa onom a može da se desi da jednostavno neke stvari ne pretražiš baš na hiljadu načina na koje mogu da budu napisane.

Што мене нападе одмах? Ма за`ебавам се мало, кога брига да ли је плагијат или није?! Ја то чисто из фазона да разиграм мало масу!

zamalo pa trololol :)

zahvaljujem se Lazaru, ne ljutim se na wlexa :)

Verujem da nije plagijat, jer se i meni ista stvar desila par puta. Jednostavno ne možeš za sve da proveriš da li je već definisiano, jer ljudi stavljaju različite naslove, a neki naslovi ti nikada ne bi pali na pamet, pa se tako i desi da definišeš već definisano, a za neke pojmove nije uopšte čudno da budu definisani vrlo slično. Inače, ako se nešto definiše potpuno drugačije, onda ni nema govora o plagijatu, a primetio sam da se neki i tada bune i prozivaju da je plagijat, po sistemu "već definisano". Valjda nemaju baš najbolji racionalni aparat.

odlicna
+ ko kuca :D

Moj ortak Šole ne zna ni gde je faks ololo

Обично је то жемско... +++