Prijava
   

Izbačen iz logora zbog nediscipline

Poznato je da su u logorima primenjivane surove metode koje su se u većini slučajeva završavale pogubno po zarobljenike. Međutim, istorijski podaci govore da su postojali likovi čijoj bi mentalnoj konstituciji smrt došla kao nagrada. Shodno tome, sam doktor Mengele se nekoliko puta našao u situaciji da napiše otpusnu listu gorepomenutim logorašima. To je tip ljudi od kojih je Gandi odavno digo ruke.

Mali Perica opet doneo bombu u školu. Ajde što ne dolazi na časove, nego kad dođe uvek napravi neko sranje. Predlažem da mu se dodeli ukor nastavničkog veća!
-Ma slaba vajda od ukora. Nema svrhe. To mu je u krvi.... Njemu su bre dedu Švabe 42. izbacile iz logora zbog nediscipline.

Komentari

Moja biografska :)
Odabrane!
+ *

Њему су бре деду Швабе 42. избациле из логора због недисциплине.

Све је лепо друже Мотика, само да ниси парафразирао Душка Ковачевића и то Радована трећег, онај део када Радован "критикује" Станислава.

hahahahaha ...bravo +

Друже Боби Браунже, наслов чух из причи у којој се затекох сад скоро. Ако је тачно то што тврдиш, у шта не сумњам, сад ме само мало блам што не препознах у фрази рецепт из домаће кухиње.