Prijava
   

izgradnja čiste mišićne mase

Ustanem ujutru oko 7,pojedem 2 bureka,popijem litar jogurta.
oko 10 ispržim 10 kobaja i pojedem fetu celo pakovanje.Posle za desert pojedem 5 sarmi i 2 tanjira pasulja.Popijem uzgred i 4 litre mleka.
U 13 časova sam uveliko u Meku,odmaram,razmišljam plan za danas da li mi ide grudi biceps ili ledja triceps.Dobro.Tu pojedem dva big mek obroka i popijem tri milk šejka.U medjuvremenu prolazim pored duffa i stepinog,tu onako sklepam na brzinu po dve mege cisto da obnovim organizam unosom bogatim činiocima koji će mi ubrzati put do cilja.oko 16. odem kod veterinara da mi ubrizga injekciju u pozadinu, a potom u 18 imam ručak.Tu pojedem kilo i po kobasica i belog mesa i kilo i po crvenog mesa.Popijem dve kafe tri red bulla i 4l koka kole.E onda imam trening u 20 casova gde radim ko konj ali ne znam zasto jos nisam presao 35 kila na bencu???

Ugojio sam se 16 kila za nedelju dana.

Komentari

Au, brate, pa ti si moj idol... Aj da me naučiš kako da nabačim bicepse, tricepse i trokut. A koji jogurt piješ, koziji ili kravlji? Nosiš li šuškavac ili u pripijenu maj'cu? Odgovori mi što prije, molim te, evo ga ljeto, a ja bez mase. Pomagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa pazi ovako kozji je bolji za definiciju, a kravlji za masu.Meco samo ishranu popravi(ovako kao ja) i svi tvoji problemi su reseni.A za majce,jbg,moraces da postanes reper,nemoj me pitati zašto,jer svako zašto ima svoje zato.

Ne sviđa mi se ova definicija jer je ona parodija parodije, a to ne valja. L@ki je u startu parodirao, samo su svi mislili da je ozbiljan jer je nastavio ložiti ljude u komentarima. Tako da, stvar je već viđena, al ja sam ti ipak dao plus čim sam pročitao, ko zna zašto.

Ok.I ja mislim da je lakijeva definicija parodija,ali baš često slušam ovakve price(normalno ne preterane kao lakijeve),tako da sam pomislio da je jedan od takvih likova koji se malo zaneo sa iznošenjem podataka.Ok ako ti se ne sviđa.Nisam napravio parodiju na njegovu definiciju,jer takvi likovi danas postoje,koliko god ti da ne veruješ u to(ne mislim na to da toliko jedu,već da koriste tu priču).E moja definicija je parodija na njih.

pre spavanja obavezno 3 para domacih kobasica

cudno stvarno sto si se ugojio toliko... xD

E, da si spremao tvrdo kuvana jaja dok ne pozelene, već bi ličio na Hulka...;)+