Prijava
 1.    

  Kajla

  Znak raspoznavanja onih koji nekako nisu, a trebalo bi da budu u "lancima".

 2.    

  Kajla

  Oklop modernih vitezova.

  Type: Gold armor (Heavy armor)
  Feature: Adds +10 to Respect
  Class restriction: Zemunci

  Special: Combine with GOLD CROSS amulet for unlimited health.

 3.    

  kajla

  Lanac koji ide oko vrata džibera ili šabana. Veća, deblja, teža kajla označava jači status medju mrštavcima, mrštavac zbog čega hodaju izdeformisano i pogrbljeno poput majmuna. Postoji i drugo mišljenje po kome je taj stav odraz evolucione i mentalne bliskosti mrštavaca i majmuna.

  A znači lik - kajla, tozla ful jedno lapo kile. Booo 'naš koji kralj.

 4.    

  kajla

  Neiskljuciv odevni predmet od zlata pored crne kozne jakne, debljine kao "prst u mesara", odlicno se slaze sa celavom glavom i debelim vratom, koji ima svojih prednosti: svetli i u mraku , privlaci maloumne maloletnice i sponzoruse , dok za posledicu ima deformitet kicme i kicmene mozdine, tako da krv i kiseonik slabo dolaze do mozga ,sto je opravdanje za ograniceno razmisljanje tih ljudi , tako da ih ne osudjujem sto su glupi

  Sta radi dizelas kada nadje zlatnu ribicu - pretopi je u kajlu

 5.    

  kajla

  Ukrasni predmet koji se iskljuchivo koristi za (izvinite na izrazu)kurchenje.Nosi je ili mafijash,ili dzhiberaja,ili napaljeni 14-godishnjak.

  Pazi kolka je onom kajla! 100% mafijash.

 6.    

  Kajla

  Parče drveta koje se postavlja pod vrata kako se ne bi zatvarala.

  Danas kada vam neko kaže ovu reč, navedeno značenje je poslednje na šta ćete pomisliti.

 7.    

  kajla

  Pored mafijaša, džibera i ostalih nose je i tzv Krajišnici. Kod njih kajla se kombinuje sa šarenom košuljom ili još bolje nekim odelom upadljive boje (najbolje narandžasto ili ljubičasto). Obavezno je pored kajle (naravno zlatne) odgovarajuće debljine nositi i zlatnu čuku i zlatno prstenje.