Prijava
   

Kardinalna greška seoskih fudbalskih liga

Običaj da se, po ugledu na premijer ligu, kalčo i ostale vrhunske lige, utakmice igraju nedeljom. I dok se u prvim ligama takmiče timovi u kojima igraju odgovorni i dobro plaćeni profesionalci, u našim beton i džej ligama uglavnom igraju mladi izgovori za sportiste, koji u suštini vole fudbal, ali ne mogu da se suzdrže od odvaljivanja alkoholom subotom (vikend jebiga).
Treneru ostaje jedino da se nada da su igrači rivalskog tima sinoć popili više od njegovih. Ako rešiš da suspenduješ pijane, nećeš imati igrača ni za prvu postavu, tako da trenerima ne preostaje drugo do da gledaju kako im komirani igrači pogubljeno trče po terenu, peglaju kraj aut-linije, i cilj im nije da pobede, nego da živi dočekaju makar poluvreme.

- Pedja ti si trezan, ti čuvaš desetku. Ja ću sedmicu, sinoć sam bio sa njim kod njega u selu u kafani, dobrano smo se upropastili. Pa da ne mučimo jedan drugog, nama dvojici i nerešeno odgovara - mi ćemo polako..

Komentari

Pa mislim necemo sad da se prozivamo. (salim se, uglavnom je istina)

А који би ти дан предложио? :) Такви одваљени играчи и јесу заштитни знак и оно што краси ту лигу, без којих не би била оно што јесте (а и није јој циљ да буде профи). Да знаш само, дао сам плус, јер играх у бетон лиги. :)

Suva realica. I ja sam iz jednog takvog sela, nisam fudbaler, ali druzim se sa ljudima iz te ekipe. Da, oni su svake subote pijani. Da, igraju nedeljom. Da, trener krene sat vremena pre tekme i budi ih po kucama. Da, ne planiraju skoro da izadju iz te lige, ko ce da se budi pre? :D

E,nemem pojma o fudbalu,ali sam "omiljila"defku,sjajna je! :)

Igrao sam nekad fudbal u beton ligi, desni bek. Meni je bilo najgore posto sam morao da vijam krila.

najjace je kad pre tekme stave prase da se pece,pa onda na poluvremenu svi jedu :D

Motivacija ya pobedu dve gajbe piva od upravnika kluba :]

+ bravo, omiljena, primer ubija :)

samo sam mislio da će kako definicija ide da napomeneš i kladionicu i kako igrače više zanima dal su dobri na tiketu, al ne na terenu...

Kod mene u u selu posle svake utakmice svi igrači idu zajedno u kafanu (jbg, klin se klinom izbija). Kad pitam druga ponedeljkom "Gde si sinoć bio?", on kaže "Imao sam utakmicu, odvalio sam se od alkohola!"

Hahah,tačno! Još ako je pala koja svadba pre toga...

odlična definicija :) +

Brat mi sudi po jednoj takvoj, znam dobro na sta mislis! :D Odlicna je; omiljena i +

JA CITAM I VRISTIM OD SMEHA AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHHAHA Bravo :) ++++++++++++

brutalno tacno :D
Omiljena +++

ahahahhahahahha bravooo :D :D ;D

hahaha dobra, dobra :D +
a primer je pobedio, svaka čast

draganeeeeeeeeeeee,draganeeeeeeeeeeeeeeeee...

Феноменално.

"Pa ne radis ono sto sam ti reko" !!! :D + i *

Odlična, al stvarno malo nedostaje mitska situacija:
Centarfor (zadriglom tipu iza gola, koji ga je sinoć psihički pripremao): "Risto, kol'ko je Stoke?", Rista: "Još 0:0, 89.minut", Centarfor (dok lopta lagano prolazi pored njega u petercu, a navijači negoduju): "Pu, jebem ti, znao sam da ne treba da igram na Vulver..., na Vulvermph..., na Vulvse, i prošli put me SAMO ONI oboriše!"
+

od srca sam se nasmejao :D

uff... dobra :D
već kod viken jebiga ja sam bacio u favorites

kod nas u timu ne zna se ko vise popije mi igraci ili trener :D

Kad pobede, dobiju od trenera gajbu piva. :)))