Prijava
   

Kim Kardašijan i porodica

Čujete li, počinje? Poluusrano dupe može da sačeka i do reklama. Svesni ste da nije isti doživljaj gledati reprizu reprize i reprizu! Zar ne? Ostavite sve smislene radnje, pošaljite mozak na ispašu i - doživite svim čulima porodicu Kardašijan. Prema nepisanim statističkim podacima muška populacija tri sestre deli na onu koju bi vrlo rado jeb'o, onu koju bi jeb'o i onu koju bi jeb'o ako zagori. Gledajući da prosečan Amerikanac, bez jasnog uputstva da to ne čini, smatra logičnim da opere kućnog ljubimca u veš mašini, a ostatke osuši u mikrotalasnoj, jasno je odakle tolika ushićenost prilikom praćenja da li je očuhu izašla još jedna bora, pa mora ponovo na zatezanje lica (pretpostavlja se da je muško, mada nije naučno potvrđeno), majci gorepomenutih sestara otišao dolar u nepovrat i da li će posle poslednjeg emotivnog kraha sestre moći ikad više da nađu sponzore? Čuj mene ljubav, sponzore.
Sve je lako kad gledaš svet kroz dolare. Istorija ovog rijalitija počinje, IZNENAĐENJE, seks snimkom koji je „procureo u javnost“. Bio je crnac, morala je da se pohvali. Kako su godine prolazile došlo je do trenutka kada su i Amerikanci shvatili da će za ponovno gledanje takvog snimka ipak morati da guglaju, bez obzira na to koliko su strpljivo pratili premazivanje strija, otvaranje fešn radnji i lansiranja parfema (važni momenti u životu svake američke samozvane zvezde), interesovanje za ovaj šou je opalo. Pronašli su neku novu Paris Hilton. Tararara! Srbijo, zemljo američkog izmeta, dolazi ti nova senzacija. Logično, zar ne?
Ne htevši da bude okarakterisana kao porno glumica, ili sponzoruša, a botoks i antitalenat su ubili potencijal za „običnu“ glumu - bi starleta Kim Kardašijan.
Ne, niste ušli na temu boli me kurac na Vukajliji. Šta vam pada na pamet? Otvorili ste srpske novine (tako se bar vode). Pogledate među brojnim vestima o porodici Kardašijan, kojih ima koliko nećete, i vidite - Lamar se vratio kući. Napokon ćete moći mirno da spavate. Sad shvatate da bez ove spoznaje vašem snu nikakav jastuk Kontur ne bi mogao da pomogne. Egzotično: Kim Kardašijan se isplazila i okačila sliku na Instagram. (Meni više deluje kao da duva sopstveni jezik, ali ne bih da utičem na vaše emocije). 3, 2, 1... Osećate li kako vam se život menja?

Definicija je napisana za MizanTrophy.

Komentari

Imao sam osećaj da će Kardašijane neko da hejtuje i nisam pogrešio +

E, hvala, sada i ja znam o čemu se radi u tom šouu :)

Fantastičan hejt! Svaka čast! +++

Nikad nisam razumeo taj show pogotvo kad najavljuju pa kao nabrajaju ova se udala tada i tada i on uzeo zlatnu medalju i sta sada ja moram da gledam njih zato sto se udala za nekoliko dana i rastala za jos manje...

Defka jebe!!! Bravo Kafice!!! ++++

JA GLEDAM KARDAŠIJANE KAD NALETIM NA TVU
Plus, jer je dobro napisano

Sto kaze Count, i ja pogledam nekad kad naletim. Ali u tome i jeste problem, na tv-u nema dobrih stvari zato se i gledaju ovakve gluposti. Nije ni cudo sto sve vise i vise zatucanih ima. Mislim morate da izdvojite jos dve hiljade da biste nabavili kanale na kojima ima neki dobar film recimo

Кафо кафо, дођи и разбуди мееее. +++

Jebe pa rastura! Hate is in the air:D
+++

Mislim morate da izdvojite jos dve hiljade da biste nabavili kanale na kojima ima neki dobar film recimo

Ma nije u tome štos, imaš na netu da skineš šta hoćeš, a bude ponešto i po TV-u, mada je mahom smeće. Dakle, treš. E, to. Pogledam, jer je u pitanju spontana parodija na život, tipa treš. S tim što dalje navlačenje i konzumacija tako tih emisija ukida samo sebi svrhu i ako to gledaš većinu vremena, onda postaješ autentični gledalac.

чек, како оно иде... до бар! +

Slazem se da ima na netu da se pogleda sta ti dusa hoce, ali meni nekako nije to to, vise volim da pogledam neki film na tv-u ili bioskopu recimo, ali retko kada izbace nesto vredno gledanja, a i kada to urade to je vec ko zna koja repriza.

Хвала људи, већи сам хејтер него што сам мислила. Прво сам хтела нешто друго да исхејтујем, али повукла ме вест о Ламару, па ми се поцепало срце на два дела. Елем, Каунте, ја не гледам, гледала сам једном, кад се дотични бацио под нож, јер забога стари. Воле људи да гледају такве ствари, не би се ента фарма снимала. Код нас их има милион, не мо'ш да одабереш. Ипак, људе који чекају да не би пропустили шоу (?!), или оно 'хоћу да будем лепа као Ким Кардашијан', а жена има више силикона него неурона покушавам да разумем, ал' не могу. Лажем, ни не покушавам. :)

да ли ће после последњег емотивног краха сестре моћи икад више да нађу спонзоре? Чуј мене љубав, спонзоре.

kafica kidalica +

Sranje su teško,i šta će normalno dete postati ako bude gledalo ovaj usrani program,jedna velika 0..++++

Кафице, срећа па прочитах да ниси гледала серију, иначе бих помислио свашта. Фино си ти ово искритиковала. +

Bravo, kafi! Sjajno odrađeno :)

Хвала људи!

јесу говна, браво +++

Lepo, kafo, samo ti nastavi sa pisanjem.

Одлична дефка. Посебно онај дио у којем правиш поређење у физичког изгледа између три крмаче. +*

Nisam gledao, verujem da sam shvatio o čemu se radi. Nameće nam se kao model ponašanja. I kod nas ima puni larvi Kardašijana.

Hvala ljudovi. O'tkačeni nekima su i uzor, eto naša proslavljena selebriti Ana Nikolić došla na ideju da po ugledu na ovu glavnu snimaju njen život... Mada ako se Farma gleda verujem da će i nju neko.

dobra defka skroz +
posle kad prodjes mozes da nastavis sa ostalim govnima

Kurve, sve tri odreda. +++

Ne gledam jer mi nije najjasniji koncept emisije. Dobro, meni taj rialiti fazon uglavnom nije najjasniji.
+

Ја мислила ово пало у заборав, фала Посни :)

Kafo nije politički korektno hejtovati romulance, al koga briga za političku korektnost +

obrisace me vucic :(