Prijava
 1.    

  koka kola, malboro, suzuki

  Meč lopta koja je zapečatila perspektivu zdravog razuma u srpske omladine sredinom devedesetih. U vreme penzija od 10 maraka, plata od 25, prodaje svega što je neko hteo da kupi pa čak i obraza kako bi se održao goli život kod najvećeg dela nacije, debelo zlo poznatije pod pseudonimom Marina Tucaković, lansiralo je ovu nesrećnu krilaticu kao mantru kolektivne histerije kojoj je podlegla tadašnja neobrazovana omladina. Konkretno, ti stihovi su bili konačan udarac zadat sistemu vrednosti zasnovanom na radu i moralu, i otvorili su vrata svakojakom ološu da se slobodno nameće omladini kao uzor samo zato što ima pristup medijima. Još imbecilnije je korišćenje navedenih trgovačkih brendova kako bi se dočarao utisak luksuza, jer se isti kotiraju žalosno na rang listama prestižnih brendova.
  Konstatacijom "to je život, to nije reklama, nikom nije lepše nego nama" već sluđeni pobornici su definitvno postali turbofolk zombiji i od toga se do danas nisu oporavili.

 2.    

  koka kola, malboro, suzuki

  Renesansa hedonizma - umetnicki pokret u poeziji i odevnoj industriji nastao u Srbiji krajem 20-og veka. Njegova zacetnica bila je poznata i u dijaspori priznata estradna umetnica Viki Miljkovic. Popularan sve do danasnjih dana, okupio je mnoge pobornike ugodnog zivota, koji preplavljuju razne splavove i diskoteke (koje menjaju pred obozavateljima nazive u folkoteke). Karakterise ga vrlo oskudan stil odevanja kod zena i vrlo napadan kod muskaraca. Pripadnice ovog pokreta mnogi smatraju za medicinski fenomen. One kao da nemaju jajnike, te im usred zime dupeta vire ispod suknje a sa pupka se cakli mindjusa sa vestackim brilijantima. Potpetice su obicno ekstremno visoke, a pripadnice u hodu posrcu usled nesikustva ukoliko su mlade. Kasnije ta neugodnost biva prevazidjena. Muski pripadnici pak sanjaju debeo lanac od 24karata i tetejac za pojasom ispod majce koja eksponira njihove podbule bicepse. Poezija njihovih pesama je vrlo cesto aritmicna, mada se to u vecini pesama, usled visprenog aranzmana, ne primecuje. U njima se vesto i neprimetno obrce od 100 do 150 reci. Neretko su u upotrebi zargonizmi i lascivni izrazi, i vrlo su ceste aluzije na preljubu. Pripadnici ovog pokreta najcesce bojkotuju skole i univerzitete, i po tom pitanju moze se reci da su anarhisti. Mnogi popularni klipovi na domacim sajtovima poput kobaje, nastali su pod uticajem stvaralaca ovog pokreta. Na ostalu populaciju gledaju kao na nizi soj ljudi i sa vidljivim gnusanjem.

  Sve u svemu
  to je zivot, to nije reklama
  nikom nije lepse nego njima...
  jer pod okriljem gluposti najbezbolnije se zivi, to tvrdim i demantujem, to demantujem i garantujem

 3.    

  Koka kola, malboro, suzuki

  Vodeći lajfmotiv većine mladih koji su odrasli na turbo folku i ikonama poput Cece, Arkana i kompanije.