Prijava
   

Kompleksaš

Lik koji malu nuždu vrši u kabini muškog toaleta - nikako na jednom od pisoara. Ako je kabina slučajno zauzeta, čeka u toaletu, umiva se i pravi se da je samo došao da zapljusne lice hladnom vodom, sav iznuren od teškog radnog dana i nepremostiivh životnih problema. Ako se ispostavi da lik koji mu je zauzeo kabinu kenja te da će se malo duže zadržati, onda kompleksaš, koji se pisoara pribojava više nego Nemac Prleta, izlazi van WC-a, vadi telefon i pravi se da tipka neku neodložnu važnu poruku nekoj neizmerno važnoj osobi. I trpi. Jebiga, niko još nije umro od izliva mokraće na mozak. Tek kada seronja izađe, naš kompleksaš, još gledajući u telefon, ulazi u toalet glumeći opuštenost Kirka Daglasa. Kada shvati da je sam, uleće u kabinu da mu je - ne daj Bože - neko drugi ne bi zauzeo. Ne smeta mu smrad, a ni to što prethodni korisnik WC-šolje nije koristio četku kako bi skinuo ostatke govneta ili što je zapišao dasku. Sve će kompleksaš istrpeti - samo da ne mora da piša na jednom od tih tako neskrivenih pisoara.

Komentari

alo bre, što me špijuniraš?..nemaš druga posla nego da glesdaš ljude u javnom wc-u?

Nije to meni jasno, zašto vam prave takve toalete, da se zagledate, malo je kinki.

tis lud, logično je da svako više voli privatnost.
na, ja msilim da ovako treba: SAVKO KO UOPŠTE PIŠA U WCU JE KOMPLEKSAŠ; pa zasto nam je bog dao prirodu... -

Najbolje da ću još i da se zaključavam pet puta dnevno kad idem da pišam...

aman ljudi, sralo mi se...nisam uopšte čekao da pišam...

normalno...neću valjda sda serem u pisoar?..ili u džbunje?

Sranje u javnom toaletu je za svaku pohvalu jer ukazuje na dobru probavu. Oni sa lošijom mogu da istrpe i do kuće, a do tada ih obično i prođe...

jeste da, ti drugi jednostavno govno vrate u stomak pa ga ponovo vare

Oni u stvari seru u sebe pa kasnije istovare.

Nije to stvar kompleksa. Neki ljudi jednostavno imaju BLOK u glavi i taman i kad izvade ćunu da pišaju u pisoaru, mokraća neće da krene ma koliko se natezali. To ti je nepišitis.
Ja mogu da pišam u pisoaru jedino kad mi se neviđeno piša, a ako bešika nije napunjena do punog kapaciteta i meni se nekad desi taj blok.