Prijava
   

Krajišnik na moru

4 ujutro, mrkli mrak, dva automobila jezde prema Makarskoj kroz noć.Mnogim se čini da je jedan prokuvao koliko se dimi ali ne, jedan je za pušače i jedan za nepušače,jebi ti to, EU je EU. Zora rudi, sunce se rađa k’o da ga Jovan Perišić izvlači iza gore. Već u 6 smo pogriješili skretanje pa smo morali dužim putem.Nema veze, bar je zajebancija dobra a imamo pive, možemo do Njemačke izdržati.
Došli smo na granicu, ličnim kartama uskoro ističe rok, i ,nekada čupavi i mršavi rokeri na slikama, sada su debeli i proćelavi bećari, ponosni pitomci obližnje brente, jebi ga , povukla rodna gruda. Poslije nekoliko minuta provjeravanja ljubazni carinik nas je pustio u „Lijepu nji’ovu“.
Niko od nas nije bio na moru od rata, a i tada smo bili brabonjci pa se i ne sjecamo. Kad se ukaza plavetnilo, svetu ti nedlju, niko ne progovara. Kako se spustamo obali cuje se šapat „more, more“.Što smo bliže obali šapat polako postaje uzvik. Onda smo utrčali u vodu počeli smo da se dernjamo k’o konji i oduševljeno udaramo po površini vode „MOREEEE, MOREEEEEEE“. Sreća, rano je, oko pola 9, pa nema još nikoga. Sjeli smo da popijemo po koju, jedan nam je potrošio kremu za sunce, navik’o se kiseliom varenikom mazati. Gledamo ima li treba, al’ nista. Otišli smo i u vodu da se peremo, takmičili se ko će prvi doplivati do plute...Nije niko, kosidba je davno prošla, snaga izdade, tad sam se i uvjerio da je voda slana. Ipak iz trećeg puta došli smo do plute. Toliko smo se odmarali da je spasilac pomislio da hoćemo da krademo kanap da kolijenčimo konje po našim urvinama i otjero nas. Dopizdilo, vrućina, piva se lagano mlači, ali počinju lagano i trebe pristizati i plaža više ne liči na gerontološki centar. Kad od neka doba, jedna treba izbaci sisu i uđe u more da se pokvasi . A mi, k’o u pozorištu poredali se u plićak, oči ko fildžani, ne pretvaramo, toliko smo zagorili da voda dostiže tačku ključanja. Dobra treba, nema šta, zašiljila sisu k’o prvačić olovku, ma pokid’o bi je k’o kosibaša snajku. Skontali smo da oko nas niko ne priča srpski, pa smo slobodno bacali komentare, ma milina. Nakon nekog vremena sve je bilo preplavljeno sisama, morao sam u vodu da se rashladim, a i nije pješčana plaža da kitom izvrtim rošu pa da ga metnem đe bilo. . Iako smo bili najmanja etnička grupa, stavili smo do znanja da smo najglasniji, pa u radijusu od 30 metara nikog nije bilo.
Iznajmili smo i pedalinu. Ne znam kolika joj je nosivost ali nas osam se uspjelo popeti, žive vage tona.Nagone talasi u plićak, ma okret’o- ne okret’o isto ti je. Sunce ti jebem, odjednom, začu se tup udarac. Ja se osudio. Nesta čojek pod lađom. Izlazi, drži se za glavu, čanta nešto na stranjskom.“I mi tebi, pička ti materina, šta roniš po plićaku, k’o da ćeš Titanik naći na dubini od meter.“ Navintašmo nekako na pučinu.Kad smo odmalki, tiho propjeva kištra pive iz nas, „Morem ploviiiii“... Od silnog pedalanja smo pocrkali od gladi, izvadimo novaku, prostremo na plaži, nek’ vide ovi Česi, Poljaci i ostali evropejci kako majka sina oprema na plažu, sve je bilo ukusnije nego inace ,samo što se sir vratio u tečno stanje.
Ojela mi se guza ko malom Zoranu u kultnom filmu „Tito i ja“, valjda od soli, tek, došlo mi da plačem, a i nisam imao mlijeka da ublažim bol. Podapro sam guzu nekako, al došo vakat da se ide kućiPut je bio dosadan, iscrpljeni, umorni, od sna nas je odvajao samo novi cd JP-ja i to što svjetlimo u mraku koliko smo izgorili na suncu. Odjednom treska, lupanje, drž- ne daj, osjetismo da smo sišli sa piste na makadam. Osmijeh ozari facu bradatu i mrsku , ugledasmo natpis „Dobrodošli u Republiku Srpsku“.Lijepo je tamo, samo da nije naka žega, i onolika vodurina me plaši. Eto bili smo na moru. Čitav dan. Al što’no naš narod kaže:“Svuda prođi, ali kući dođi“.

Komentari

i jopet ne znamo đe đemo na prelo ololo

Lako je za prelo, nek' si ti komentar ostavio, jebes def bez komentara

Kojiš kurac u ljepoj njihovoj ? :D +

Hvala za plusic. Pravoslavna braća iz "Srpske sparte" su me razočarali, a druga pravoslavna braća Grci, jebi ih daleko mi kuća.:)

Nema brata dok ne rodi majka.....
E moj mrljo
Ae, +++

Taj rad, svaka ti je ko Peletov dribling

Sti iz Kričaka, da prostiš?

Ne, iz Mrkonjića sam

Sreca pa se vratiste zivi... Ne znam ko ji mi je dio strasniji iz ove price, to da ste bili na moru, to da ste vidjeli takve trebice ili nemilosrdno sunce koje vas je opicilo... Velike su to promjene, eej... Drzite se vi kafane, tu nema mjesta za gresku! P.S.Zovite i mene sledeci put, bar da basiram uz JP! :-))

ahhahahaah o krutjebo pa ovo je istina živa... hahhhahahha.... o al se ja pronađe u ovoj defki :)))
mrljo svaka t dala

Ti si moj novi idol!

I nije to za poštene Krajišnike, tamo svi goli hodaju. Niko kožuna nema. Sirotinja. Pu!
Kamen gori val se pjeni +++

Red je da se zahvalim na komentarima i plusevima i menadzeru Buriju na reklami

snaga izdade, tad sam se i uvjerio da je voda slana

Sjajna defka +++

Odavno se ovako ismijao nisam...

Hahahahah !!!
Pa ovo je necuveno dobra definicija, probudila je u meni odusevljenje ravno prvom seksu, ushicenje jednako upravo prdnuloj veverici!!!

Jaki ste vi krajisnici....Pa vi ste samo bosanci!

hahahahhahaah opet sam se ismijala ko ludaaa

Zasto je sve manje bosanaca na crnogorskom primorju?
Zato sto kada se spustaju od Trebinja,naidju na kruzni tok u Meljinama i opet se vrate u Trebinje!

Kolijenčenje konja objasnilo!+

К'о да је Ћопић писао ............................+++++

Jebali te bosanci. Ta vrsta ne postoji. I ne treba da idemo u "Srpsku Spartu". Kako se te autobus ori, kad se ide na more.:) +

Bosanci itekako postoje.

Док сам читао ово заборавио сам да имам заушњаке и да ме много боли, смијао сам се к'о кретен! Омиљеновано од мене!

ali majka sina otprema na plažu i Jovan Perišić su objasnili. +

Ojela mi se guza ko malom Zoranu u kultnom filmu „Tito i ja“

+++

Добра + а и коментар добар

<p>Pravoslavna braća iz "Srpske sparte" su me razočarali, a druga pravoslavna braća Grci, jebi ih daleko mi kuća.:)</p>

OLOLO MRLJAVI JEBE... SA DEFINICIJAMA, A OVAKO SLABO, AL BIĆE I TO...

+, омиљена, СВЕГА!

Мрљо, јебеш! +++

СРБИЈА!!!

Sunce ti jebem, odjednom, začu se tup udarac. Ja se osudio. Nesta čojek pod lađom. Izlazi, drži se za glavu, čanta nešto na stranjskom.“I mi tebi, pička ti materina, šta roniš po plićaku, k’o da ćeš Titanik naći na dubini od meter.“

Кобеда.

'Љеб те јеб'о,уморио сам се док са прочитао.

Иначе добра је.

ahahahahahaha umro sam ahahhahahaha +++

Сликов'то. Е'о плуса.

Ахахаха, дефиниција развалила. Толико сам се унео док сам читао да ми било жао кад сам завршио са читањем па сам морао још пар пута.
Све је феноменално али ова реченица је за анале, ахахаха...

nek’ vide ovi Česi, Poljaci i ostali evropejci kako majka sina oprema na plažu

svaka ti dala ala si me nasmejao :)

Tebi treba spomenik podignut'. 'Alal vera :)

Pazi zapazanja.
Ovo nisi odmah pisao na Vuku nego si kopirao, da li iz worda ili bogapitajcegavec, zar ne ?

Uuuuu...opasno frajeru, opasno.
+

+ brate, čitam i sebe zamišljam. Mislim da bilo 99% tako.

Браво земљак, види се школа Јоце Лакете и Синија Стојичића.

Врло аутентично. Ниси за џабе ишао у школу!

Kolijenčenje konja, JEBOTE!

hahahahahahahahahahaha TE TRA!

Одлично. Права крајишка! +

Edson Arantes do Nas

Sti iz Kričaka, da prostiš?

Свете ти неђиље, Едсоне, сти из Кричака?

Ja sam izvrištao na pešes mesta! Mrljo hvala! Moderatori hvala!

Ovo nije definicija. ovo je ruski roman

Ma dao sam ti plus na naslov, za ovo je omiljena malo..VIP Omiljena..

Tačno vidim nas na moru od ljetos. Samo su Hercegovci u pitanju, i nije HrvaCka, nego Cg. +

đes ninčilo... kaće biti ona gabaritna na novoj slici? ona TETRA?

cestitam na odabranim, nek si se i ti nasao na tapetu :D

pa ako si iz Mrkonjica evo +, odande je moj deda :)

Buri, slabo sam sad ovdje, komercijalizovao se sajt, ne vidim svrhu svog bitisanja i kreativnosti na pomenutom, a i nešto nemam inspiracije.

Odlično stvarno. +++

Bravo, no comment. + Malo zakasnih, al‘ ae.

Isprosipala sam med po tastaturi....ahahahahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Isprosipala sam med po

Da je ovako ostalo ko zna šta bih pomislio, ali drugi red komentara ma je vratio u realnost.

Joj sto volim ovu definiciju procitati s vremena na vrijeme, i uvjek se pokidam od smijeha...

Odavno omiljenovana

nek’ vide ovi Česi, Poljaci i ostali evropejci kako majka sina oprema na plažu