Prijava
   

Krofne

Krofne imaju rupu u sredini. Krofna se dakle sastoji iz krofne i rupe, priblizno iste zapremine. Kada sa nekim delite krofnu na vama je da izaberete koji deo ćete mu dati.

- Daj griz krofne
- Čekaj da pojedem ovo okolo

Komentari

Hhahahahaha....ja bih ti rado dala rupu, jel se slazes?xD

Није тачно. Српске крофне немају рупу у средини.

To Marijana, reci im... snajku li im zapadnjacki orijentisanu :))

srpske krofne imaju rupu iznutra :D

Сурови, зависи ко прави :)

Srpske krofne nemaju rupu jer mi nismo čke, punimo ih s đemac i euro kremac. Normalno +, kvalitetna. Homerove krofne :)

Stil pisanja za drugi razred. Čak i da je to namerno, fora iz primera može da prođe u prvom, eventualno. Osnovne.

Ae, počela škola...

naše krofne nisu bušne!!!!
to su gejevi ameri izmislili :)
+

ne sviđa mi se.
-

Nije da sam hejter al ja ovo ne bi odabrao ni u konkurenciji mog groblja, a tamo ima zaista svakavih gluposti. Inače, svaka čast autoru na odabranoj.

Ne sviđa mi se a još mi se sad prijele krofne -

Није тачно. Српске крофне немају рупу у средини.

+1

Plus zbog Homera i njegove ljubavi prema američkim krofnama :)

Stil pisanja za drugi razred. Čak i da je to namerno, fora iz primera može da prođe u prvom, eventualno. Osnovne.

Ae, počela škola...

Агилни, погледај ко је аутор и сконтај ђе си погријешио.

Ne gledam autore.

Док је еволутивни период популаризације Вукајлије био у пуном јеку, већина дефиниција је била оваква, слично конституисана. То што се данас некоме не свиђа не значи да није квалитетно. Управо због Транзиције која погађа све, па и Нас.

Ne gledam autore.

+1

Ne poznajem autora al' kakve to ima veze? Ima 90 i kusur defki i preko 20 odabranih. Pa šta? Sad sam ga malo čit'o, negde pao plus, negde minus, ništa epohalno. Lik se sprda i to je ok. Možda je Kaizenov ortak, možda je sam Kaizen, nije ni bitno. Ova "defka" je bezveze, jebiga. Meni, barem...

ja bih ti rado dala rupu, jel se slazes?xD

Kako niko ovo nije prokomentarisao?

хаха, мени ово супер

glupos, al sam dao plus, jebo vas mali prs!
OPPA GANGAM STAJL RIME BACAM!

Мали прст код мене запраћен, зна човек да пише. +++

@AgilniStil pisanja za drugi razred. Čak i da je to namerno, fora iz primera može da prođe u prvom, eventualno. Osnovne. Ae, počela škola...

Koja površnost u kritici. Prije bih ja rekao da ti još uvijek nisi u stanju da mentalno dobaciš do ovakvog stila pisanja... Sve najbolje, i radi na sebi.

Приметио сам да доста људи не воли ову врсту хумора... Мени дојајан.

ovo je 'olovka pise srcem' stajl... srpske krofne su ustipci i nemaju rupu, osim sto su supljikave iznutra. ovo sto se pominje u defki su amereicke, donats, metem ih na qrac. e, to bi bila defka :)
aj +

Koja površnost u kritici. Prije bih ja rekao da ti još uvijek nisi u stanju da mentalno dobaciš do ovakvog stila pisanja... Sve najbolje, i radi na sebi.

Umesto što pišeš o mojim mentalnim kapacitetima, imaj u vidu da sam se u kritici ipak osvrnuo na definiciju, pa ako nisam u pravu, pokušaj mi na isti način objasniti gde grešim, a ne tako seljački.

Slobodno to nazovite klišeom, al' ovo je stara škola, a Mali prst je istu odavno završio, sa sve peticama.

Opet, neću da pišem o autoru...

Inače, ovo nije stara škola, ovo je neka "prelazna škola", tj. ono što je bio trend kada se 2007. ispucala prva tura slenga, pa je počelo da se definiše drugačije. Meni se danas ovo nimalo ne sviđa. Nije sleng, pa da dam plus zbog toga, nije ni smešno, pa da to bude razlog za plus, niti je šta pametno kazano. Ako zaista nešto ne vidim dobro, dajte, uputite me malo.

Sa ove vremenske distance, ja bih zaista rekao da jeste "stara škola". To je taj neki tip definicija koje su onomad pisali Kurd, Ababović, Abraxus, Che-vu i RD a koje su meni danas mahom u omiljenima. I dalje. Opet, nekima se možda ne sviđaju fazoni tipa "Kosovo - medicinski fenomen po kojem je moguće da srce funkcioniše izvan matičnog organizma, pa primer, kosovo je srce Srbije" ali to je nešto zbog čega sam je na prvom mestu i registrovao ovde i meni je to kul.

Pa dobro, ta koju si naveo kao primer je odlična :D Ne kažem da iz tog perioda nema bisera, ova mi jednostavno ne odgovara, uz sav trud da mi se dopadne.

Pa ovo ti je isti stil. Dve-tri rečenice u definiciji i dve-tri u primeru. "Klaustrofobija" jurodivog i abraksusova "ma hiljadu" :)

Па нормално да вам се не свиђа кад је овај сајт давно престао да буде речник сленга и кад смо га упропаситили. И свјесно пљујете аутора који нам може бити боготац свима, који је био модератор и чија једна дефиниција вреди више него све наше са коментара.

и чија једна дефиниција вреди више него све наше са коментара.

Ti mali govori u svoje ime, ščuo? :)

Извини Славко :)
И чија једна дефка вреди више него све наше са коментара сем Славкових. СЛАВКО ЈЕ ЦАР!

Ok je, pogreši čovjek, dešava se. :)

То је зато што ја нисам коментарисао!
:Грациозно улази у просторију:
http://www.youtube.com/watch?v=GauAXrwJa0Q