Prijava
   

Kulturiška

Izraz koji na "kultivizacionoj skali" predstavlja aritmetičku sredinu Rakijade u Pranjanima i Novogodišnjeg bečkog koncerta (da, ono što jedva čekaš da se završi pa da počne skakaonica u Garmišu). Dakle, nešto što ostavlja jako dobar utisak na sva čula, nije poseljačeno, a opet nije ni uštogljejno ko vrhovni sudija Haškog tribunala. Kulturna medijana, ukratko rečeno.

- Kad mi je keva rekla da treba da idemo u zapizdinu kod Despotovca, na svadbu neke sestre koja je devetnesto koleno, dobro mi nije bilo. Mislim se u sebi, koji ću kurac tamo. Al ajde. Pomirim se sa sudbinom i krenem očekujući polivanje jeftinim špricerom, guranje evrića pevaljki u vime, tuču mladenaca i slične običaje, kad ono međutim. Lokal totalno avangardan, plitki tanjiri u dubokim, saksije sa rupom umesto čaša, švedski sto koji se rotira u sfernim koordinatama, a u ćošku DJ remiskuje Moravac. One klinke što kite svatove, kače buksne za revere i uzimaju 100 dindži. Kulturiška, majke mi. Jedva čekam da se i mlađa šveca uda, pa da idem opet.

-----------------------------------

- Priznajem da sam imala predrasude. Ipak je on fudbaler, a ja širim noge da smestim violončelo na Kolarcu. Al nemaš pojma koliko me prijatno iznenadio. Očekujem nekog mamlaza u trenerci, sa tarzankom na glavi, kad ono dolazi tip u fazonu voditelja jutarnjeg programa na b92. Znači, bradica od 2 dana, džemper, ispod viri kragnica od šulje, neke krem pantalone i kanađanke iz ofis šuza. I ne samo to, dečko čita, odma' sam ovlažila na Preverove stihove. Jebote, da mi levi bek recituje Barbaru, zamisli. Ništa, primim se ja ko nikad, odemo kod njega gajbi i odvalim ga od pičke. A on fin maksimalno, čak me i pitao gde da mi svrši. Al bila sam malo zločesta, nisam mu odma dala facijalni kamšat, već samo sise da mi isprska. Mica jedna, posle me detaljno obrisao svršavačkim peškirom i skuvao fuka.
- Kulturiška, nema šta.

Komentari

"čak me i pitao gde da mi svrši"

XD zagrcnuh se od smejanja... pluscina!

hahahaha ala ga opisa, samo tako ;DDD

Komšo, sad kad više nisi mod, možeš pod praćAnje lololo

Dobra je.. Al nisam bas siguran da se moze reci rotira u sfernim koordinatama

Primeri su blekholovska klasika :)))

Al nisam bas siguran da se moze reci rotira u sfernim koordinatama

Zašto? Šta fali sfernim koordinatama? U slengu se kaže "u koordinatama" umesto "u koordinatnom sistemu". Sad, da li je trebalo pominjati bilo kakve koordinate - to je već umetnička sloboda autora.

"одвалим га од пичке" ахахах :D +

remiksuje* odlicna +

Zato sto rotira i u svim drugim 'koordinatama' samo se razlikuje jednacina tako da je malo bezveze ovo sfernim..no nije to ni bitno toliko definicija je sjajna

"Odvalim ga od pičke", ...sjajno!!! :)))

ahhahahahahahahha
odvalim ga od picke :)
ovo je nesto novo ulazi u moj vokabular sto posto
kako me devojka juce odvalila od picke

AUUUU JBT ISKIDAO SI MAJKE MI!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHHAHAHAAHAH

Nepravda je što nije u odabranima!!!2

Пријатељу, ја живим и запиздини код Деспотовца, обишао сам све могуће свадбе, али на такву још нисам ишао, ја мислим да си ти тамо на хорсу отиш'о...

Па ти си човек луд... :Д

Мица једна, хахаха
Мајстор
+++

Malo su napadna ova silna poređenja, ali je dobra defka.

Срамота је што нема преко 25 одабраних.
+

доктор игрице

То Црна Рупо, то! :)

Како бре, прике, да туре плитак тањир у дубок?! Тој ми неје б'ш најјасно, ал сам ипак дао крс'.