Prijava
   

Kulturiška

Izraz koji podrazumeva nešto što je urbano, poželjno i u trendu a istovremeno opstaje u granicama osnovne kulture, bez preteranog kiča i primitivizma.

Obrazovac 1 - Braćo i sestre, Dino Merlin ima koncert u Areni 25-og novembra! Hajde da upadnemo na koncert i ubijemo ga kamenom iz praćke!
Obrazovac 2 - Bolje da upadnemo i uzmemo taoce iz publike a onda ga nateramo da peva četničke pesme.
Maloletni Obrazovac - Meni mama ne da pare za kartu a ni vama vaše neće dati. Bolje da napravimo neki performans ispred Arene. Na primer, uzmemo ozvučenje, pustimo Baju Malog Knindžu i urlamo "Nož, žica, Srebrenica" a možemo i par grafita da odradimo! Posle prebijemo nekog iz publike a onda ...
Devojka iz Obraza - Koji ste seljaci! Samo nam to fali pa da posle pričaju da smo stoka i klerofašisti! Treba da se pobunimo ali da bude onako ... kulturiška, ako me razumete.
Obrazovac 1 - Kako kulturiška?
Devojka iz Obraza - Uradimo transparent 3 sa 3 metra, napišemo "Merline Dino, popuši ga fino!", raširimo to i sednemo pored. I vuk sit i ovce na broju! Kulturnije od toga teško da možemo!

Komentari

Već definisano, al' i ova je do jaja. + svakako

Dobro, jeste termin isti, ali nije defka koja kida!
+

Htedoh reći "ali nije ista defka i kida", loše sam se odrazio

Vrhunska. Dobro opisan izraz iz naslova i primer koji izuva.
+

"Merline Dino, popuši ga fino!" - komentar NO COMENT ! +

"Merline Dino, popuši ga fino!"

Имају образа!

Супер дефка!

Kulturiška plus od kulturiška devojke!:D

Културишка сленг за недељу сленга! ++

Била сам сигурна да сам ово коментарисала и оценила, али не лези враже! Руски копа дефинисани сленг за насловницу, хвала Руски, још само да модови виде твоје коментаре. Браво Шарлото. +++

Идем на сленгове праћених вокала :) па шта буде. биће :)))) Гооууу ИЗИ!!!!