Prijava
   

Kurac

Merna jedinica svakoga muskarca. Ima ih raznih, i velikih i malenih.

Veliki su na ceni kod svih zena, iako one to tvrdoglavo poricu. Njihov vlasnik lako je prepoznatljiv: hoda vrlo samouvereno, nosom uprtim u plavetnilo neba, u verbalnom opstenju sa zenama vrlo je neposredan i opusten, rukuje sa njima samouvereno i lako; kada dokaze svoju velicinu, onda moze da gresi do mile volje, jer zna da ce mu sve na kraju biti oprosteno. Cak i kada ponositi vlasnik nije moralna nula, na njega se moze primeniti etikecija - kur.. od coveka, jer zene pred njegovom velicinom u drugi plan stavljaju sve njegove moralne kvalitete. Prednost je njegova u kur.u. Jedina mu je mana, ukoliko je prevelik, moze da se desi blagi vertigo vlasniku, usled sliva krvi, iz glave koja misli, u glavu koja je bez mozga.

Ima ipak i onih manje srecnih, u mnogo vecem broju nego ovih Bogom odabranih. Oni ne mogu da se pohvale svojom velicinom, ali zato u prvi plan stavljaju svoj moralne kvalite, zatim finansijske, na kraju obim i tehniku svoga blizanca. Oni svoje greske moraju da plate, obicno brdom ruza, skupim nakitom, pokojim parfemom, vecerom u dobrom restoranu itd. Cak i tada zene razmatraju da li da oproste gresniku. U ophodjenju sa zenama nije ih lako prepoznati, oni vesto taje svoje skromne potencijale, i bezocno lazu pri pomenu velicine. Tu i tamo, nazire se po neki sramezljiv pogled koji upute. Jedina njihova prednost jeste to sto ce se u potpunosti podrediti zeni i njenoj volji i dopustice joj da ih vara sa nekim darovitijim, iznoseci nekakve neargumentovane prigovore koje zena lako pobija (a zena to zna da uvazava). Nabrajanje mana bio bi za mene preveliki podvig, vrlo fiktivan, cak je i sajt mozda premali da primi citavo to nagvazdanje odjedared (zene znaju).

Zenina oda kur.u

U svakom slucaju, na kakavgod nachin:
Kur.. je kljuc za bravu zenine srece,
i nijedna mu zena "necu" kazati nece,
Naklon: "Kur.. je mog zivota zachin!"

p.s. molim sve feministkinje da uoche saljiv ton ove zaebancije, a lezbejke da priznaju svoju zabludu

Komentari

Slatko si me nasmejao!
Normalne zene ne gledaju toliko kvantitet nego tvrdocu i kvalitet!Posebno tvrdocu!:))))))

To, anđele, objasnila si im:) pravo!

Samo bih dodala da je sasvim normalno da žena želi da se oseća ISAPUNJENOM u svakom pogledu, i da ovde ne važi ona: čega nema,tj. fali, bez toga se može : ))))))))

"Veliki su na ceni kod svih zena, iako one to tvrdoglavo poricu." Ko porice? Kakva za'ebancija, sve je ovo istina. Svaka cast, mada moglo je i "krace" :))))))))

Hehe,postigao si sta si hteo,odmah zene poludese za tobom :)

al` si razradio temu... :))

...ocekujem nastavak.. :)

e ti si ga odradio....:).....obdaren si.....za definicije!:D