Prijava
   

Kurčevite ribe

Devojke koje svojim ponašanjem neodoljivo podsećaju na razbesnele raščerupane čivave. Prepune kompleksa, imaju potrebu da se dokazuju i pronalaze potvrdu svoje bedne egzistencije kroz svađu i napadanje nedužnih prolaznika. Čak i najdobromerniju kritiku doživljavaju kao priliku da se posvađaju i time dokažu kako su "mnogo opasne"!
Delimo ih u dve vrste: prva su one ribice koje i ne izgledaju tako loše, ali su utripovane da su mnogo dobre ribe. Iz nekog razloga imaju potrebu da verbalno napadaju ljude, najčešće rečenicom "Ša je, ša me gledaš, mojne se zajebavaš sa mnom, jel znaš ti ko je moj dečko!?" unoseći vam svoje prenašminkano lice i nabrdžene sisiće u lice. Neretko, njihova kurčevitost nastaje kao posledica satiranja od istog.
Druga vrsta su skrndeljke koje se kriju iza nikova na raznim forumima, i napadaju ama baš svakoga, čak i ljude koji se njima nisu ni obratili. Prepune kompleksa zbog svog fizičkog izgleda, pokušavaju da intelektom dokažu svoju superiornost, mada ne shvataju da im je i intelekt ispod svakog proseka. Neretko, njihova kurčevitost nastaje kao posledica nedovoljnog satiranja od istog.
Bilo kako bilo, u pitanju su izuzetno tužne i sjebane osobe kojima je njihov život njihova najveća kazna. Jer, provode svoje dane u studenoj samoći, lišene bilo kakve tople ljudske emocije. Nikad nisu volele niti su bile voljene. I to je tužno....

Komentari

Jer, provode svoje dane u studenoj samoći, lišene bilo kakve tople ljudske emocije. Nikad nisu volele niti su bile voljene. I to je tužno...

Rispekt i +++

Lepo si ovo srocio, + + favorite :D

fala :) a pretpostavljam da one čivave koje su se prepoznale lupaju minuse :P

Krst od mene. Pun mi više nadrkanih riba, bez grama mozga.

kakvo prozivanje, za one koji znaju o čemu se radi...
svaka ti čast LEMAJO CARICE, ovako se to radi a ne kao neki kuknjavom po forumu i četu
još jednom BRAVO

hvala buri! :D ili trčanjem kod modova kao neki koje poznajemo ;)

Te čivave nisu ni uspele da pročitaju do kraja, a kamoli da se pronađu :)