Prijava
 1.    

  Mala ispravka

  Naizgled jednostavan pokret "iz kičme" koji čak i najpovijenijoj grbači pridaje dojam dostojanstva. No ipak analitički gledano "podvig" za koji će Srbiji trebati eoni.

  - Gospodine Tači, doneli smo odluku! Priznaćemo Kosovo al' samo pod našim uslovima! Želimo da nas vi jebete od pozadi dok Amerima pušimo, a Evropskoj drkamo i posle nas svi skupa zalijete po faci. Može?

 2.    

  Mala ispravka

  Ubijanje u pojam kod šalterskih službenika.

  - Ovde ste loše napisali neki nebitan broj, uprkos tvrdnji svedoka, da vaša kola postoje u ovoj dimenziji i da su dokumentovana čak u katastru za pokretnost, molim vas da proces registracije počnete ispočetka..

 3.    

  Mala ispravka

  Osnovni evolutivni mehanizam.

  - Nama samo revolucija može pomoći! Ne nikakve male, nebitne kozmetičke prepravke...
  - Nije bre revolucija za Srbe kume, za nas je - ili u kafanu il u 'ajduke. A ovaj Đurđevdan smo promašili. Aj živeli!

 4.    

  Mala ispravka

  Kurtoazna nota korektivne prirode. U zvaničnim okolnostima cilj je hitro poravnati grešku i nastaviti dalje.
  U ironičnom obliku: vid rušenja sneška. Poenta je u tome da se besednik pusti da izgradi što višu kulu od karata, da bi se onda što efektnije – srušila.

  - Očekujemo izuzetan potencijal ulaganja od strane prijateljske, a daleke Kine. U pitanju je oko tri hiljade milijardi dolara... Šta? Aha, mala ispravka... tri milijarde dolara. Uglavnom, puno novca.

  ___________________________________________________
  - Znači, idem do Džaneta da instaliramo nešto, izvucite ključ, možda se kasno vratim. Ti vidi ispeglaj mi onu plavu košulju i povedi Đoleta na karate.
  - Samo mala ispravka: ti ideš na roditeljski i posle vodiš Đoleta na karate, ja imam zakazan mini-val kod Štricke u pet. Ima još vode u pegli, ne moraš da sipaš.

 5.    

  Mala ispravka

  Legalna srednjoškolka koja ga diže na keca.