Prijava
   

Marfijev zakon kućnih aparata

Svi crkavaju u isto vreme, bez obzira na to kad si ih kupio. Nebitno da li je to bilo pre pet ili deset godina, ali će se pokvariti skoro isti dan. Ovo se najčešće javlja po isteku garancije jednog od aparata, pa se onda prenosi na ostale.

Dođoh danas s njive i pravac u kupatilo da se operem, kad voda 'ladna, bojler crk'o. Tako iznervirana i prljava odem do kujne da ispečem par jaja na jedinoj ringli koja radi. Jes', malo sutra... I ona riknula. Iznervirana palim TV da skrenem misli sa ovog zla koje me snašlo, kad posle 5 minuta poče slika da crveni, bole oči, mozak curi. Ustanem, rekoh zvaću majstora kad cvrc! , ono govno od telefona počelo da krči. I tu već pred nervnim slomom palim kasetofon da slušam Krajišnike, da me vrate u život.. i krenem da stavim novu kasetu, a vratanca se zaglavila. Slom živaca.

Komentari

Primer je užasan. Plus.

Jes odvratan, ali neka! Plus. I piši!

Dopija decxko jebe!

Lololo. Možda je problem u naponu?
+

Troluju te malo aparati, a?

Jel ovo bilo sinoć odabrano pa skinuto ili sam ja prso?

Имао сам давно ја једну такву само што се нисам расписао. +

ништа посебно, још једна дефиниција о марфијевом закону. пример је нереалан и наравно крајишници се помињу - мора бити одабрано.

Каква си ти то домаћица кад се од четири рингле ослањаш на једну? Мсм стварно...

Е јес вала, мени су прошлог месеца у року од три дана рикнули монитор, фрижидер и микроталасна:) Плусирао одавно, иначе;)

Хепи б.деј допичка :*

Hahaha pa vidite i meni radi samo jedna ringla! :D Pekač ne radi, dvd ne radi, stub ne radi, bojler, mašina i vodokotlic (srecom) popravljeni skoro... +

wtf?! imam defku koja je starija i na istu temu sa 10x boljim primerom Oo

http://vukajlija.com/lancana-reakcija-kucnih-aparata/373394 ni ova moja nije za odabrane, a kamoli ovo sto su odabrali!

Ja im zato tepam. To su moji kućni ljubimci.
+++

Ал зато компујтор ради...

skor u prvoj polovini jula: tv, veš mašina, mašina za sušenje veša i usisivač.
+++