Prijava
   

Matursko veče

Veče kada i najgori štreber u odeljenju postane frajer, stavi kilo gela, obiđe 10 salona lepote, obrije štreberske brkove počupa obrve, izdepilira se ispod miške i uništi ozonski omotač novim Intesa dezDoransom sa pijace.
Nabace neki nabudzeni sat od pola kile i zlatan lanac, išmirglaju cipele da mogu da se ogledaju ako im je neka dlaka na pogrešnom mestu.
Odjednom svi propuše, i to ne Drinu ili Best kao sav normalan svet, nego Sobranje ili tompus za koji su skupljali kintu od početka srednje škole.
Cigaru pale ćaletovim ZIPom i to samo kad prolazi neka dobra riba.
...Svoje pobrkane stavove u izboru garderobe i looka uopšte kasnije u društvu brane izgovorom da je to veče kada se prave glavne fotke za fejs, i da je to "once in a lifetime".

Štreber prvi: ....E a vidi al sam nabacio belo odelce, i roze košuljicu, izračunao sam da je to kombinacija boje na koju se ribe lože!
Štreber drugi: Ćuti bre više, vidiš da mi šiške nisu pod dobrim uglom...daj mi taj uglomer!

Komentari

Matursko vece je najobicnije sviranje kurcu i smaranje.Ja sam maturirao pocetkom devedesetih,takoda smo imali kao muzicku pratnju orkestar mikice kurtovica,debelu babaetinu kao pevaljku i neneormalno skupo pice,tako da nije bilo sanse da se napijes.Posle Zvanicne veceri bila je zurka,gde drugo nego na Lukasu.Kolicina djubreta koja se mogla cuti to vece je neopisiva i nije mi ostala u secanju kao nesto lepo i vredno pomena.E,da,jedino sto je vredno pamcenja su ribe iz skole koje su se sve obukle po tadasnjoj modi,sto ce reci kao droljetine,tako da su sevale guzice i sise na sve strane...