Prijava
   

Matursko veče

Najbitniji događaj svakog srednjoškolca, trenutak koji označava konačno dostizanje zrelosti svakog tinejdžera. Sve devojke idu u solarijum, po potrebi se pridržavaju rigoGrozne dijete i obilaze sve moguće prodavnice u radiusu od 400km (one sa dubljim džepom idu i u inostranstvo) kako bi kupile najlepšu i jedinstvenu haljinu, zakazuju frizera, šminkera i sve to mesecima unapred. Neke od njih nakon svih ovih tretmana na dan mature nisu prepoznatljive ni sopstvenoj majci, ali bitno je da je to ono što su htele. Kod mladića je stvar malo drugačija, oni se samo brinu koju nijansu košulje će izabrati i da li obući crno ili belo parno odelo. Sav taj njihov trud se pet minuta nakon ulaska u objekat u kome se održava (najčešće hotel) matursko veče, biva neprimetan, jer se velika većina napije kao da je poslednji dan u životu. Sve u svemu 89.9% se ne seća ničega i tada sav njihov mukotrpni rad pada u vodu.

*Primer 1
Sređena maturantkinja (pred ulazak u objekat u kome se odrzava marursko veče) : E Šomi kad ulazimo?
Uglađeni maturant (začuđen jer mu se ovakva mačka javila, a još mu i ime zna): Pa za par minuta... Koje si ti odeljenje?
Sređena maturantkinja: To sam ja Bisenija. Šta lupaš?
Uglađeni maturant (ne može da veruje da je pred njim najružnije stvorenje iz njegovog odeljenja): Ooooo Biso, ekstra izgledaš.
*Primer 2
Uglađeni maturant: E Ćomi poneo sam super radžu moj ćale doneo sa sela pre 2 dana, bolje da pijemo ovo nego da nas oderu za litar vina.
Uglađeni maturant 2 (zadovoljno se smeška): Šomi, Šomi čitaš mi misli, i ja poneo malo domaće jabukovače.

Komentari

Hteo sam + da ti dam... Izvini.

дадох + али само зато јер ја нисам био на својој матури па нисам видио како то изгледа ;)....ти си ми све лијепо објаснио...

Prosto ne verujem koliko minusa ima ! :(((
+ kao vrata

Pa sigurno spadaju u onih 10.1% koji se sećaju mature ;)

ima jedna mnogo kraca definicija koja sve kaze lepo, ali ne, ti si morao da pises celu noc :+)

ima jedna mnogo kraca definicija koja sve kaze lepo, ali ne, ti si morao da pises celu noc :+)

хвала богу па постоје изузетци који потврђују правило... не би вјеровали да постоје дјевокјке које су се нормално спремиле за матуру и момци који су били у колико толико пристојном издању након матуре... за дефиницију 5 x +