Prijava
   

Matursko veče

Proslava na kojoj poslednji put u životu viđaš neke ljude koji su ti bili dragi i oni koje nisi mogao očima da gledaš, svi plaču ti se jedini smeješ..jedva čekaš da se sva ova zajebancija završi.
Proslava koja više liči na miks sahrane i obdaništa, gde DJ Kelner pušta nešto tipa: ''Čik, Čik Čik pogodi''..ili ''Ne pomaže voda majko za korita Ivanova''... Gledaš sve one kisele face, nadrogirane i mrtve pijane koji su uplakani do bola, a tebe zabole kurčina. U jednom jebenom trenutku kad si taman stavio sve na svoje mesto i našao konačno neki svoj mir , dolazi ti Milena đak genereacije i poziva te da plešete..Osetiš se kao moron , jer ti se svi podsmevaju zbog Milene koja nosi tegle dioptrije 25, a tebi je malo iznad pupka i obučena ko da igra u cirkusu. Ujedaš se za usnu, dođe ti da odgrizeš sam sebi kurac kolko se nerviraš, a onda shvatiš da te neko gura i gura i gura, kad ono žena te budi za posao i još ti se dere u facu celo jutro, što nisi otišao u prodavnicu, jer joj treba materijal za gibanicu i za šnenokle. Shvatiš da prolaziš kroz jedan veliki pakao i da su ti najlepše ustvari bile tih 4 godina u srednjoj školi.

(Misliš se u sebi): JOOJ HVALA TI BOŽE ŠTO SAM VIŠE ZAVRŠIO 4 GODINE PAKLA, NEĆU VIŠE IKAD VIDETI SVE OVE IDIOTE, JES!

(40 godina kasnije) E ŠTA SAM JA TO BOGU ZGREŠIO DA ME OVAKO KAZNI, JEBE ME KO KAKO HOĆE, TE ŽENA TE DECA, SA SVIH STRANA, VOLEO BIH DA SE VRATIM U PERIOD KADA SAM BIO U PUBERTETU

Komentari

Slovne greske (greske, vise od jedne). Ne svidja mi se, -. Mozes ti to i bolje...