Prijava
 1.    

  mediokritet

  Osoba koja u sredini sredine nađe sredinu. Osoba koja nit smrdi nit miriše i koja se najbolje oseća kada je potpuno neprimećena.
  Ali ona ima svoje mišljenje, koje glasi: "Tako je".

 2.    

  mediokritet

  tzv. zlatna sredina ili onaj ko će zahvaljujući svojoj sakrivenosti u sivilo života verovatno mnogo bolje proći nego neko ko kontrastira crnoj ili beloj podlozi. on se ničim posebno ne ističe, sem oznakama pola i roda, prosečan je, osrednji i zato se dobro uklapa u svaki društveni ambijent. ne talasa. nema mišljenje, sem opšteg, čineći najosetljiviji instrument za merenje ideja javnog mnjenja. u dozvoljenom statističkom intervalu greške, taj nit-smrdi-nit-mirisavac razvio je, opet zahvaljujući socio-biološkim osnovama, savršeni evolucioni mehanizam prilagođavanja na svaku situaciju. njegova mimikrija je nepogrešiva u proceni kako ostati skriven, odoleti grabljivcima i preživeti nečiji talenat. zahvaljujući njemu ustanovljene su merne jedinice morala, političke korektnosti i društvene prihvatljivosti. obično se boji humora i smeha. površno je pobožan ili obrazovan. što bi Hese rekao 'feljtonista'. ipak budući tek polovinom čoveka savršeno je sredstvo za ukrajanje i prekrajanje te uvek baš on nedostaje da bi se formirala celina.
  loš znak je kada postane uočljivo da postoji, kada se mediokriteti namnože do te mere da prepokriju kao korov plemenito bilje. tada mediokritet postaje pluralitet i briše nekada postojeće granice, iza kojih se nije video jer je čučao, klečao ili puzio što je fiziološki položaj njegovih hrskavičavih, beskičmenih leđa.

 3.    

  mediokritet

  Apaticno uljuljkan u prosek, makar se nalazio i u zabokrecini.

  Cuti... Dobro je vako.
  Moze bude i gore...
  Da ne cuje zlo, pupu!

 4.    

  Mediokritet

  Posao kuća kola žena deca pas drvorište roštilj. Amerikan drim bejbe.
  Ta divna slika se provlači kroz glavu ubici dok seda na električnu stolicu, dileru koji je malo pre osuđen na doživotnu, brokeru koji je upravo sad skočio sa vrha zgrade neke multikompanije.
  Svako od nas bira svoj put, jedino je put mediokriteta davno izabran.

 5.    

  mediokritet

  Osoba sa tzv. kompleksom srednje vrednosti, izuzetno nezadovoljna svojim životom, ali bez imalo volje i želje da ga promeni

 6.    

  mediokritet

  Nit' živi žali, nit' mrtvi kuka.

 7.    

  Mediokritet

  Koga na tri definicii po red davaš plus i izednačuvaš.

  Prva definicija:Ti davaš plus i gledaš deka ima samo eden minus;
  Vtora definicija:Ti davaš plus i gedaš samo eden minus;
  Treta definicija:Ti davaš plus i gledaš 3:3.

  Vo red li e na Makedonski,Vukajlija na daleku dobar glas go bie;)

 8.    

  Mediokritet

  Osoba bez naročitog talenta koja se da primetiti samo uz natprosečno društvo. Veoma ih je teško spaziti pošto se oni, svesni svojih (ne)kvaliteta samo uz takve ljude i kreću.
  Osoba koja od svih stvari koje jedan čovek može raditi, sa bogomdanim mozgom i dve ruke, ume samo da pretvara kiseonik u ugljen-dioksid.
  Društveni parazit.

 9.    

  mediokritet

  Tipican predstavnik vecine koja bira i manjine koja vlada.

 10.    

  Mediokritet

  Sredina u nečemu.
  Osobe koje se ne ističu i bez entuzijazma su mediokriteti.
  Takođe aludira na inertnost, nezainteresovanje.

  Ova definicija je mediokritet.
  A ako uhvati preko 50 pluseva za'ebala je samu sebe. :D

 11.    

  mediokritet

  kao i klasicna zena, koja spada medju iste, propagira seks 2 puta nedeljno u trajanju od 30s (prosek evropske unije), zenski primerak medju omiljenim knjigama obavezno ima "Ispovesti iz Harema", muski primerak obavezno ima planove za buducnost, proistekle iz ozbiljne dugometrazne veze sa postenom zenom (postena zena) Vole "sve sto vole mladi" a slusaju "samo kvalitetno", iako se cesto pronadju u pesmama Mine.

 12.    

  Mediokritet

  Mnogo strašna reč. Veliki broj ljudi je shvata kao uvredu, ali ipak prihvataju njeno značenje. Svaki paradoks je zanimljiv, ali ovaj je prilično čudan. Naime, neko će sam reći kako 'voli popit', voli zagalamit, obuhvatit' ženu oko struka, pojes' masno, pojes' slasno pa nek ide do u sto đavola, spavat' radit', na kraj umrit'', ali kada ga nazovete mediokritetom 'oće vam jebat' mater ni krivom ni dužnom, jebo nas on načitane.

 13.    

  Mediokritet

  Česta nuspojava, iliti rezultat stapanja u "zlatnu sredinu".

 14.    

  Mediokritet

  Danas poznatiji kao sendvičar naPRDnjak, "juče" je bio žuto govno, pre toga pripadao je SPS marvi, a u vreme SFRJ poznatiji kao komunjarski čmar, ...