Prijava
   

menadzment

Buducnost Srbije. Po svim statistikama, samo se kojekakvi menadzeri skoluju po fakultetima, bilo privatnim, bilo drzavnim. Uskoro ce se uvesti smerovi za menadzere u toaletima, menadzer-sekretarice, menadzment u kokosinjcima i svinjcima itd...
Zasto je tako?! Menadzment pretpostavlja direktorsku fotelju, po difoltu, a svi znamo koliko nas narod voli da sedi u takvim foteljama bez da zasuce rukave da ih i zaradi.

Pogledati sliku.

Komentari

+ a sad pitanje: jel ti promenom korisničkog imena neo i neobavešten u samo par dana provociraš ostale na sajtu. Ne kužim čemu drugom služi osim zajebanciji. Nema smisla.

meni je bolja definicija za Mindžament, ali svejedno plus za moju omiljenu kučku!

ma, evo tebi plus, a da je neo napisao nešto slično, dao bih i njemu

@kuvajlija - nije zbog zajebancije. Istinu da kazem, ne znam zasto sam menjao nik u "neo". Bitno je da je sada vraceno kako je bilo. :)

znachi...chista glupost...to je kao kad bi se bunio zbog chega postoji lekar za srce...i lekar za kichmu...i lekari za sve i svashta...
-

Брате, чуо сам скоро да је Миа Борисављевић завршила менаџмент у фитнесу. Да, да. Менаџмент у фитнесу. То је факултет. Да, да. Менаџмент у фитнесу. Јеботе не могу да престанем са неверовањем.

менаџмент у фитнесу

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaaahah