Prijava
   

Mirko Cvetkovic

Premijer. Njegova najveća brljotina, koja će ući i u udžbenike istorije, će biti profesionalizacija vojske - ukidanje vojnog roka.
Znam da "rado ide Srbin u vojnike", ali to nikako nije pametno kad imamo otetu teritoriju.

"Ko će nas braniti kad su nam vojska i jedinice upropaštene?" (iz dokumentarca "Digitalni anđeo - Žig zveri")

Komentari

Kad sa jedne strane udare amerikanci a sa druge albanci...:)))
+++

Digne mi se kosa na glavi kad cujem za taj usrani "Digitalni andjeo"!!! Razumem da Srbe fascinira ta teorija zavere i to sto po nama sve ima neko skriveno znacenje ali ovaj dokumentarac je svojevrsna bolestina!!!

@ Borisbob:
Ali jezivo je to što se polako obistinjuje... Vidiš i sâm.

Ode nam zamlja u ku_ac!MUSKO nece u vojsku!!!Mora da navede da se plasi ORUZJA!!!Tako je moj drug naveo da bi sluzio civilno!!!!I sutradan kad mu siluju zenu il cerku na njegovim ocima,on ce da vristi,JER SE PLASI ORUZJA I NASILJA!!!!Pa gde je tu nasilje da naucis da baratas vatrenim oruzjem,makar iz samodbrane,PI_KE JEDNE!!!! NISTE SRBI NI LJUDI!!!

Jebote Rim,šta je civilnih vojnika,ne mogu da verujem.(kolko minusa)
Mislim ne kažem da smo i mi(generacije rođene '70.-ih) rado išli u ratove,vojsku,al smo išli,valjda po inerciji,moralo se i bila sramota ne služiti.Ali ovo sada,kada bez blama,kaže neću da služim,kome i slično!?Interesujeme samo kako će naša deca i unučad gledati na sve ovo,mi smo se učili na slavnoj(manje-više)istoriji naših predaka,a na čemu će njihov ponos počivati?

Uostalom šta mi možemo da odbranimo,uz ovakve diplomate,ma kakvu vojsku da imamo?
Pomirite se sa tim i prijavite u profi vonike ako hoćete.Ko neće ima streljanu,pa nek puca do mile volje.