Prijava
 1.    

  Mitraljezac

  Nadimak za najvećeg prepisivača u odeljenju, jebenog staromodnog čitera čiji se brk na pismenoj smeši onim gorkim kezom nezaslužene pobede. Jedina modernizacija koju je uveo u ceo proces zavere je to što lekcije kopira u 1:10 razmeri, al' i to je dovoljno da se zaštiti od tvog zajebavanja kako bi mu bilo lakše da je naučio nego napisao sve to. Da su njegove puškice stvarno oružje, a slova ispisana po njima meci, mogao bi ladno da pobiješ više ljudi od Bate Živojinovića. Preterah boktemazo, Bata je to, nego tuda negde, k'o Prle i Tihi. Znači on nosi džeparice, džepovi pucaju od zgužvane hartije. Ma šta pucaju, kipe. Ključaju jebote, vru, bukte. I u gaćamo ga ima. Mislim na papir, tzv. pištoljče, da se nađe. Boli njega tuki što dobije istu ocenu k'o onaj što nije spav'o sinoć, kenja se njemu od časti, jebe se njemu za znanje, ionako će sve zaboraviti.

  - E brate, da nemaš neku puškicu da mi daš? Nisam ništa juče mog'o da učim, došle kevi neke prijateljice, samo se smeju i deru, još mi u glavi škripi kikot one debele, jeb'o li joj...
  - Šta mene pitaš, znaš da sam ja pošten momak, vidi kod mitraljesca. A te priče batali, provaljeno ti je to.

 2.    

  Mitraljezac

  Lik koji pruža podršku drugarima u klubu konstantnim dolivanjem/naručivanjem alkohola, dok sam vrlo malo pije.
  Baš kao nekadašnji mitraljesci rafalnom paljbom, dok neki drugi jadnici jurišaju u smrt, savremeni mitraljezac potpomaže sabornike sipanjem (često i plaćanjem) kratkih pića i šalje ih u juriš na pičetinu.

  - Ćomi, oćeš još jedan smirnoff? A Ćomi? Još jednu votkicu? Ćomi? Mirko?
  - Alo mitraljezac pocrnje mi jetra zbog tebe, odjebi MRŠ!

  Za takmičenje