Prijava
   

Mladi gospodin na autobuskoj stanici

Vila Ravijojla u Mordoru sama

Sjedi prestravljen i gleda potencijalne silovatelje, alkoholičare, lopove i krezube žicaroše očekujući napad svakog trena. Pa se tješi, to su normalni ljudi samo izgledaju kao gore navedeni.
Zatim ugleda debelu stanovnicu sela: hmm, nije loša, ima tijelo pande i glavu praseta, baš je slatka. Jebo bi je ali bojim se slomiće mi kičmu ako se napali pa se uzjoguni. A i sigurno joj smrdi pička kao tuga prosječnog wannabee Sinana koji se usro od tuge što više nema keša pa mora kući međ kokoši i svinje.
Pored njega sjedi baka. Cvrka karijes na kecu i osmjehuje mu se kao Hanibal Lektor. Dodiruje mu ruku učmalom torbom koja smrdi na slaninu. On ustaje i prijatno se osmijehujući bakici zaputi se u obližnji lokal. ALI, ne, tamo neki pijanac galami i hoće da razbije džuboks.
Zatečen na pola puta ne zna gdje će, te ide u WC od neprijatnosti i bez razloga plaća ulaz.
Konačno dolazi autobus. Pohitao je ka šoferu, da popriča sa njim, da se opusti. Tu dobije odjeb u fazonu: ok super ti je karta, sjedi gore krećemo za pola sata.
Sjeda na svoje sjedište, pušta neku metaliku čvrsto držeći novčanik. Jedva čekajući da stigne na odredište i da se vrati u svoj svijet.

Komentari