Prijava
 1.    

  Moćni rendžeri

  Serija iz koje je većina dece izvukla pouku da ako se njih 5-6 udruže mogu bez problema da izmlate nekog ko se od njih razlikuje.

 2.    

  Moćni rendžeri

  Jedna od najgledanijih serija u detinjstvu, razlog mnogih dečijih svađa, glavna tema svih igara dok smo bili deca, svojevremeno najpopularnija maska na maskembalima, objašnjenje zašto su deca pričali u svoj sat na ruci i zašto su pokušavali da rade salto pa pritom lomili noge, ruke, karlice, kičme i ostalo.

  Beli renžer - Glavno mudo i glavni jebač među rendžerima. Čovek koji jednom zine, a 15 puta izgovori "Hija". Uvek su svi dečaci kao mali hteli da budu on da bi i oni glumili neko mudo ugledajući se na istog.
  Roze rendžer - Slatka i sva "nevina" jebačica koju roka ovaj glavni i redovno je spašava iz dranja u koja se uvali. Kimberli (roze) je pička koja je bila prva seksualna fantazija svih dečaka, a sve devojčice se otimale baš oko nje.
  Žuti - Crnkinja za koju su se otimale devojčice koje nisu mogle da budu Roze jer je roze rendžerka već bila zauzeta.
  Plavi - Jebe žutu. Štreber, ali su se oko njega otimali zbog boje isključivo.
  Crni - Jebe žutu.
  Alfa - Retardirani robot koji jebe žutu. "Ajajaj"!
  Zordon - Neki duh ili šta je već koji jebe žutu u duetu sa robotom.

 3.    

  Moćni rendžeri

  Ko god da je rođen u drugoj polovini osamdesetih godina, zna koliko su „rendžeri“ uticali na njegov (ili, ređe, njen) predpubertetski život početkom i sredinom poslednje decenije dvadesetog veka. Ma koliko je ta serija, u suštini, debilna, pružila nam je silne sate zajebancije kako pred televizorom, tako i kroz brojne rekonstrukcije bizarnih avantura koja je ova ekipica svojevremeno doživljavala. Raspored je bio striktan – probudiš se u pola osam, odgledaš „rendžere“, popiješ mleko, a do pola devet si napolju, i prepričavaš kako da zamalo ona govnarka Rita sjebe Džejsona i ekipicu. Potom sledi rol-plej, gde najjači klinja u društvu preuzima ulogu crvenog ili zelenog/belog (zavisi od serijala) rendžera, a ostale uloge se dele među manje obdarenom dečurlijom. Crni je uglavnom bio neka čepulja koji je taj položaj osigurao redovnim dodvoravanjem glavnom klincu. Žuti je bio rezervisan, kao i u seriji, za nacionalne manjine, tako da se znalo – ako imaš druga koji je Ciganin, isti postaje Kaiša. Plavog je preuzimala najveća pička u kraju, budući da svi znaju da Bili nije ni za kurac i da su sve kul stvari radili Džejson i Tomi. Ružičasti rendžer bilo je jedino mesto striktno čuvano za devojčicu. To je, uglavnom, bila ona koja je preskakala pravljenja kolača od blata, a bila redovna na viktorijama i glavcu. Osim što su nam služili kao scenario za igru, Moćni rendžeri su dali izraz, „kakva je pička, i Glineni bi ga prebio“, a i obnovili su, zahvaljujući Tomiju, zainteresovanost omladine za Boru Dugića.

 4.    

  Moćni Rendžeri

  U 90 % slučajeva uzrok svađa male djece.

  -Ja sam crni !
  -Nisi ja sam.
  -Dobro, ja sam crveni
  -Necu da se igram ja sam crveniiiiiiii.

 5.    

  Mocni Rendzeri

  Maskirani borci protiv zla koji u svakoj seriji razrushe grad koji brane

 6.    

  mocni rendzeri

  Nekada popularna serija na Pinku, snimljeno je vise sezona. Borili su se protiv ptica koje su slali Lord Zed i neka vestica, imali robote koji su mogli da se spajaju u jednog velikog u slucaju da je protivnik ozbiljan, kao i kostime svih duginih boja. U njihovoj bazi su ziveli kanta koja svetli i zuji, ali ima dusu, i duh u ogromnoj staklenoj epruveti. Svako dete se identifikavalo sa nekim od njih.

  - Koji si Mocni rendzer?
  - Crveni!
  - Ja sam jaci od tebe, ja sam Srebrni!

 7.    

  mocni rendzeri

  Cuveni likovi koji su pored i mog srca osvojili jos mnoga kod male dece.
  Iako je bilo wise razlicitih serijala svi su uglavnom bili dobri.
  I sto se vise stari sve se vise vidi kolika je to zapravo glupost.
  Primecuje se cak glupi cibzar na kostimima,mnoga cudovista od gume.
  Uvek se znalo da se oko 6 sati pusta na pinku zu sklopu sa nindza kornjacama.Dosta stvari smoi se odricali da bi ih gledali.

  A:E Chapy ajmo na fudbal zovu te!!!
  B:E samo da odgledam rendzere i tu sam
  A:E pane moze tada
  B:Ma neka duvaju,bolji su rendzeri!!

 8.    

  mocni rendzeri

  eh,bila su to dobra vremena...jos kao klinac sam obozavao tu ekipu i stalno sam blenuo u TV kao lud...evo,cak i sada kad imam dvadeset i kusur godina,drustvo i ja skidamo sve epizode,da se podsetimo starih dana..ali samo one oldskul mighty morphin...inace,to je najbolja serija koja se emitovala na pinku...iako sada kontamo kako je bedna produkcija i kako je sve to smesno,ipak je mnogo bolje od smrdljivih sapunica za ispiranje mozga baba i male dece...

 9.    

  Moćni Rendžeri

  Jedina serija na svetu koja ima više stotina potpuno identičnih epizoda.
  1. Negativac (Lord Zed, Kralj Mašina, Astronomka...) šalje svemirsko čudovište s namerom da uništi Rendžere i zavlada svetom.
  2. Čudovište napada rendžere, u početku bitke vodi, međutim, oni ga na kraju, bez izuzetka, poraze.
  3. Negativac (Lord Zed, Kralj Mašina, Astronomka...) šalje plaćenika koji uveličava čudovište na veličinu dvadesetospratnog solitera
  4. Rendžeri zovu svog megazorda (robota otprilike iste veličine, koji se u hodu sastavlja od 5-6 manjih robota)
  5. Megazord, kojim obično upravlja glavni rendžer, se upušta u tuču sa ogromnim čudovištem, koje prvi deo tuče vodi, ali na kraju ga poražavaju.
  6. Odjavna špica
  I nikad im niko nije rekao da postoje lakši, praktičniji i jeftiniji načini za obračun sa ogromnim čudovištem od toga da ga izazvate na ferku s ogromnim robotom

 10.    

  Mocni rendzeri

  Svakako je to samo TV emisija izmisljotinskog karaktera i svi znamo da oni ne postoje,ali...takodje bi mnogi od nas opet kao u stara vremena zeleli da uzivaju u carima te emisje jer je to bilo medju najpopularnijim u nase vreme.

 11.    

  Moćni rendžeri

  Motordžije koje po silasku sa motora ne skidaju odmah kacigu nego se tako prošetaju (telepotruju) do trafike, prodavnice ili neke brze hrane.

 12.    

  Moćni Rendžeri

  Statisti u Kusturičinom filmu koji maltretiraju lokalne Indijance koji žive blizu Gore Koja Je Mokra. Taj film se ne snima, on se živi.

  Kao mali Kusta je voleo indijanskog poglavicu Konj Koji Se Pravi Lud, kao i ovi što se izmenjaše na vlasti (producenti), a kao mali nisu ni sanjali da će da budu neke poglavice...

 13.    

  Moćni Rendžeri

  Moćni rendžeri je američka serija koja prati doživljaje tinejdžera-superheroja. Nastala je još 1993. godine i do danas je snimljeno približno 600 epizoda. Ova serija je nastala od japanske serije Super Sentai (a intenzivno su korišćene scene iz serijala Zjurendžeri), tj Moćni Rendžeri predstavljaju američku verziju pomenute serije. Kroz seriju su prošli mnogi mladi glumci koji su vremenom postali velike televizijske i filske zvezde. Trenutno se u svetu prikazuje četrnaesta sezona ove serije, a u produkciji je petnaesta.

  U Sjedinjenim Američkim Državama seriju je od početka prikazivala Foks Televizija u svom poznatom dečijem programu Foks Kids. Od pre nekoliko sezona seriju je preuzeo Dizni i sada je prikazuje na brojnim stanicama u okviru dečijeg igranog i serijskog programa pod imenom Džetiks. U Srbiji je seriju (do sezone 7) prikazivala Televizija Pink.

 14.    

  Mocni Rendzeri

  Nindza kornjace bez oklopa..

 15.    

  Mocni rendzeri

  Kao klinci kad smo se igrali, niko nije hteo da bude pink rendzer, a sad svi nose takozvani muskarci nose pink majce.

  Ja cu da budem crveni!!
  Ne ja cu da budem crveni!!!
  Ok, ja sam onda crni!
  Ja sam zuti!
  Ja sam plavi!
  Pa meni je ostao samo pink! E necu da se igram!

 16.    

  Moćni rendžeri

  Igrana serija za mlade i za one koji se tako osećaju, koja nas uči da je nasilje najbolje i najadekvatnije rešenje za sve još od devedes`treće.

  - Mali , ako nastaviš da galopiraš, poništiću te lopatom! Ščuo!
  - Ma kome ti "mali"'? :baca bući-bući sokić iz ruke: IC MORFIN TAJM !!!
  (onomatopeja trsačine)

 17.    

  Moćni Rendzeri

  Naziv za slušaoce ili članove bilo kog power metal benda nastao na osnovu toga da je špica moćnih rendzera zapravo power metal pesma.

  A: Kako je do jaja onaj dragonforce!
  B: Ne volim ti ja te moćne rendzere....

 18.    

  Mocni Rendzeri

  Serija koja definitivno prednjači u traumama sa Pinka, koje su doživele naše generacije.Neko će reći ratovi u Bosni, Hrvatskoj, bombardovanje, ali svako dublje proučavanje naše psihe će ukazati na tih nekoliko serijala pomenute serije.