Prijava
 1.    

  Moderatori

  Znajte da ste fukare zalutalih srca, neopevana onlajn mafija i zlorabotnici nad slobodom izražavanja. Bezosećajna bagra, sputavači našega kreativnog dela. Da sam malo nevaspitaniji, nazvao bih vas fašistima, ali neću. Nek vam je na čast svaka vaša akcija, a i njutnovska reakcija!

  Vi! Vi, nejači što sisate mleko iz dugmeta za brisanje definicija, pa nek vas je stid do centra glaksije i nazad! Nek vas je stid što navlačite pod čaršavom skrivenih namera gnev nas prostih i smrtnih na se! Ni suzom da nas udostojite kad pokopate i groblju na vlast prepustite kucanu reč. Jezgrovitu reč, koncentrisani vrhunac jedne internet-sesije. Setite se Van Goga i njegovog, za života nepriznatog, doprinosa. Zar neće duh neke, od lanaca moderacije otrgnute defke zaživeti kroz par godina, par decenija, par milenijuma? Pomislite li ponekad da, eto, niste dovoljno kulturno, kritički i stručno uzdignuti i opskrbljeni dovoljno jakim leksičkim aparatom da baratate izlivima naše proste, ali i čedne proze?

  Pored svega, pozdravljam vas ja. Bez zlih namera, hejtova i vređanja, bez afektivno stisnutih dugmića i klevetničkih sastava. Doći će vreme loših autora, a do tada uživajte u svojoj strahovladi, ali se osvrnite oko sebe ponekad. Možda loš autor vreba iz čamotinje neelokvencije, i spreman je da vas strgne sa rotirajućeg prestola s koga se logujete na grandioznu objedinjenu mrežu.

 2.    

  moderatori

  Moderatori su zli hladni racionalisti i plaše me.

 3.    

  Moderatori

  Ili ces na sajtu biti cvece ili tebe biti vise nece!

 4.    

  Moderatori

  Spam filteri vukajlije.

  Aktiviraju se pisanjem definicije sa naslovom "Moderatori".

 5.    

  Moderatori

  Nolajferi sa "zaposlenjem"

  Zanimanje: Moderator :)

 6.    

  moderatori

  svi sa dobri sa njima, druže se, dopisuju se na četu, a ovamo se svi žale na njih, zameraju im sve, samo što ne počnu da ih psuju i najteže vređaju. i svi bi želeli da budu moderatori, kao da je to neka moć. samo jedna uloga.

 7.    
 8.    

  Moderatori

  Čuvaju Vaš rank brišući glupe definicije.