Prijava
   

Muškarac

Biće koje nikad ne uzvraća udarac s leđa. Koje shvata da će se najviše svideti drugoj ženi ako pokaže da voli svoju. Koje ume da oćuti uvredu. Koje ume da se nadmoćno nasmeje protivniku. Koje kao snagu priznaje i nešto drugo do fizičke snage. Koje se neće libiti da se zaljubi i onda kad okolnosti i sredina nisu naklonjeni ljubavnicima. Koje ume da oprosti. Koje zna da da kompliment ali ne preteruje sa njima. Koje će umeti da pusti suzu ako je vreme za plakanje, i neće se bojati što ga drugi vide. Koje kad je teško ne posustaje nego se nasmeje i nastavi dalje. Biće koje ume da prizna da ide u krivom smeru i da se vrati. Koje ume da se izvini. Koje muškost ne meri položajem tela pri pišanju (ako si slomljen, pišaćeš i ležeći, u gusku, a ostaćeš muško). Biće iza kojeg stoji žena, a on to nikada ne zaboravlja.

Komentari

biće koje ne postoji....;)

Da, ima stanovite bajkovitosti u ovoj defki, priznajem...

Mora žena da bude iza pa to ti je.

Ako naiđeš na jedan takav egzemplar,onda si bolji detektiv od Šerloka! :)) +

Euglena, mora, tu nema uzmaka...
VanGoga, bio ne bio Šerlok, stalno radim na tome da takvog jednog dana ugledam u ogledalu, pa da ga obrijem za nagradu!

Jel ti to nas malo zajebavaš?Pa da sam takav ova moja bi me drugi dan ostavila.Rekla bi mi da sam derpe.

moja baba kaže kad crkne stari vrag! hahaha

zajebo se, svaka cast za def+

A, neee, bobybrown... to je ta razlika: pravi muškarac se poznaje nadaleko, tu nema zabune dal' je derpe ili ne. To žena oseti, ne mora čak ni da bude pametna...

Ako se trudiš da postaneš takav,onda alal ti vera-respekt!!!

Pa trudim se, naravno... nekad sa više uspeha, nekad sa manje... ali trud je tu. Sve trud do truda, možda se jednom i porodim... i napokon ostvarim ženski san: da saznam kako je stvarno ženama!!!

Nije mi jasno zasto naslov defke nije Dragan Nikolic.

Tulumbac, Elton Džon ne vrši poremećaj defke: njegov bračni partner je ono što je drugima žena. On je njegova žena. Kakva-takva, ali žena... sa visuljkom među nogama, ali nećemo sad da zakeramo, zar ne?!? Ovde se ipak radi o nekim principima!

Ha, Burzume... eto, mogao bi da bude i Dragan Nikolić, slažem se, čak poznajem čoveka. Mogao bi i Klerk Gebl... kako ono samo, na kraju "Prohujalo sa vihorom" kaže nestabilnoj Vivijen Li: "Frankly, my dear, I don't give a damn!"... i ode ka horizontu a ona ostane uplakana i nikakva! Dosta je i zajebavala u tom filmu...

dala sam - i ne kajem se
a sad, pošto sam pročitala komentare, prase, dobro ću te zapamtiti, možda mi nekad zatrebaš:)))

tasmanijski đavole, pamti pa vrati! Nikad se ne zna ko će kome trebati...:))

šta da ti kažem, meni treba takav :))

Tamo sam ti odgovorio... znaš gde.