Prijava
   

Muškarci iz reklama za deterdžente, omekšivače i tako te stvarčice za pranje

Moram priznati veoma poseban tip muškaraca.

Naravno, za posebne muškarce idu i posebne reklame, a ovaj tip reklama je stvarno najkompleksniji koji postoji. Znam da ne deluje tako kada se gledaju, čak i deluju potpuno glupavo, što i jeste tačno, ali jedine su reklame koje idu u dva pravca koristeći dva tipa muškaraca i to nikada u isto vreme.

Prvi tip je onaj isti kul muškarac koji se pojavljuje u svim reklamama. Savršene građe, nit' deb'o, nit' mršav, neuredno-uredna frizura, kežual garderoba neutralne boje i sigurno je neki menadžer u pitanju. Savršen muškarac. Ali džaba. Čovek je jedan potpuni, jebeni papučar i to u rangu Duška Karleuše, ako ne i gori.
Umesto negde da odzuji malo sa ortacima i opusti se uz pivce ili fudbalicu, on traži po radnji koji je najbolji deterdžent, omekšivač i tako neka slična sranja, jer je navatao potpuno beskorisnu ribu koja n'ume da opere svoju haljinu. I to ne juri samo da je opere, nego i da miriše na neke maline, kupine, aloe vera, kurac-palac ruzmarine, da bi ga ona potapšala po leđima, a onda otišla negde da pijanči sa drugaricama ostavljajući mu kući i majicu da joj opere kada mu već ide od ruke. Šonja.

Drugi je možda i gori od njega jer nije u pitanju šonja. A ne. U pitanju je jedan potpuno retardirani pripadnik našeg jačeg, ali ne lepšeg pola, koji tokom cele reklame deluje kao da je tek sa četrdeset naučio da veže pertle i to samo u čvor.
Obično je stariji od onog prvog tipa, malo okrug'o, proćelav i kada progovori, glas podseća na onog sa supermen majicom iz Gunisa ili ako ne znate za njega, onda podseća na glas Roberta iz serije Svi vole Rejmonda. Kreten.
U stanju je da se isfleka sa bilo čim što mu padne šaka, u bilo kojoj situaciji i onda kao debil otrči do žene da joj pokaže fleku sa nekom jadnom facom koju složi, a ona ga pogleda kao zaostalu osobu i uzme njegovu majicu da je opere, mazeći ga po glavi kao kuče. Na kraju mu pokaže da fleke nema, on pomiriše majicu i izjavi onda neki totalni idiotizam od kog se smeju svi u prostoriji, uglavnom deca ili neka komšinica.

Čudi me da ih do sada nisu uparili u nekoj reklami radi jačeg efekta.

Roštilj u vikendici koju je muškarac broj jedan, kul papučar, zaradio od bonusa u jednoj godini prodavanja polisa za osiguranje.
Za stolom u prirodi sede on, njegova žena koja je do jaja pička, njihova deca koja su potpuno pravilna, jedno muško, drugo žensko, oboje imaju dugu meku kosu pa se ne zna ko je bata ko je seka tu, njegov stariji retardirani brat sa ženom domaćicom i njegovo dvoje dece, onako musava, obla, ali relativno normalna deca.
Odjednom retardirani brat uzima neki sos da polije po roštilju. Sos mu ispada iz ruke i sve pada po majici. Od iznenađenje udara i tanjir pa mu meso pada u krilo. Polako, sa najglupavijom facom koja postoji, okreće se prema svojoj ženi i sleže ramenima. Ona se samo smeje i vadi neki prašak koji je nekim čudom bio ispod stola. Stavlja prašak na sto, pa mazi muža sa osmehom na licu. U tom trenutku papučar vadi omekšivač ispod stola i stavlja pored praška. Svi se smeju.

Sledeći kadar je pogled kroz prozor na decu koja se igraju dok domaćica pere sudove, gledajući papučara kako miriše pantalone od kretena. Kreten koji se presvukao stoji na livadi sa onom do jaja ribom, papučarovom ženom i pijuckaju vino. Vino mu naravno ispada iz ruke, poliva ženu, a ona se samo smeje jer zna da postoji taj nikada bolji prašak, da ima budalu koja će da joj opere sve, pa poliva sebe i iz svoje čaše umirući od smeha.

Bonux, ogrebi i blago tebi.

Komentari

Ispravi prvu rečenicu, dok čitam dalje :)

I serija se nastavlja!

Grupnjak u najavi!

Hahahahaha Kurajberu roditelju, sad bih te zajebavao za ono juče (setićeš se na šta mislim), ali nemam srca lololo +

lololo, to što sam ja kuvao ručak je zato što volim da kuvam, a i kad si vid'o žensko poznatog kuvara....numeju one to lolo

И носи сасвим случајно три литре ленора у сакоу. лолололо

Muškarci kuvaju bolje zato što nisu opterećeni količinom sudova koje će da isprljaju, pa ooopušteno :)

Haha, drugi je gori definitivno. +

zato što nisu opterećeni količinom sudova koje će da isprljaju, pa ooopušteno :)

Ima i toga. Isprljam dva tiganja, pet tanjira i najmanje jednu šerpu sendvič kada pravim lololo

Eto! Pa kako da ne valja?
:))))

Nema šanse. Na kraju klopam i legnem...nema bolje od toga :)

То су ти маунтн фреш децхкои.... +

Ja sam more opterećen količinom sudova, peruckam dok kuvam da posle na bi zagino dok drugi jedu.

Dobar serijal, boga ne moli, šta je sledeće u planu?

Dobar serijal, boga ne moli, šta je sledeće u planu?

Muškarci u reklamama za uloške lololo

šta je sledeće u planu?

VIdiš malopre sam hteo da uputim javni poziv da mi se pomogne. Ništa da mi padne na pamet.

Muškarci u reklamama za uloške lololo

Ako to i jesu muškarci, onda ni definiciju ne zaslužuju lolo

Malo je reći ludilo defka

Ako to i jesu muškarci, onda ni definiciju ne zaslužuju lolo

Onda muškarci u reklamama za farbe za kosu, kako svršavaju na njen volumen i boju zbog nove farbe koja sadrži čak 23 posto više nekog kurca lololo

Realno, tebi bi svaka druga lagano mogla na naslov.
Poštovanje.

Stameno, razvučeno, ošalovano, zaorano +

Džoni doktor marketinga lololo +

odlična +++
meni su najgotivniji bili Marija i Vasa hahahahahaha

Ne znam da li ste gledali reklamu za kolgejt, uglvanom ide oko 5h, i to između dve serije "Dva i po čoveka". Ona riba što multitaskuje menjajući odeću i perući zube. Lik se pojavi na milisekund, ma nanosekund, znači najnebitnija uloga ikad, ne radi apsolutno ništa i vrlo me podseća na tip pod rednim brojem jedan u tvojoj definiciji.
+

umes da ih opises,jasta.
+++

Zvijezda, dakako.+++

Al sam i uživao čitajući je...
+++