Prijava
   

Nacionalna klasa

Automobil GOLF 2. Po svim procenama i ispitivanjima najprodavaniji automobil u zemljama regiona. Naravno smatra se za najštedljiviji automobil, i jedan od najeftinijih automobila za održavanje. Iako to uopšte nije istinito ako uzmemo u obzir da mu amortizere ili neki potrošni materijal trebamo menjati tri puta godišnje, pa mu to dođe na isto kao i da vozimo starijeg BMW-a u kojem to pretežno menjamo jednom godišnje naravno uz masniju cenu. Za ovo vozilo delove možete naručiti u bolje opremljenoj pekari uz burek i jogurt.

- Dobar dan izvolite.
- Ja ću jedan burek, i ako može prednji selen na lafetu za golfa dvicu?
- Da naravno, a šta je to kvari vam se nešto češće nego inače?
- Ma da, evo u tri meseca sam menjao: amortizere, kugle prednje, lafete, letvu volana, pakne, dizne, glavu motora peglao, krpio hladnjak i još nešto ali ne mogu da se setim. Ali dobro je to bar nije skupo mislim pojedinačno, ali nakupi se.
- Pa koliko ste to plaćali do sada?
- Pa izašlo je oko 700 evra.
- Ideš za to ste mogli da kupite polovnog mercedesa, a evo gospon burek i seleni su spremni upakovani. Prijatno i srećno.

Komentari

znao sam da si ti..auto od neprocenjive vrijednosti lolo++

lololololol ..... šta ćeš, ja sam jedan od srećnika koji još vozi ova kola, 1,6 zeldi 40kw ... nema dalje, potrošnja 4,5l ... lolol