Prijava · Registracija
 1. 40 : 0
  16 em plus     16 em minus
  41 : 0
  40 : 1

  Nervni slom

  Kada nakon naporne radne nedelje gde su te svaki dan karali u dupe, izlivali iskompleksiranu negativnu energiju, zvali svaku noć na poslovni mobilni oko ponoći da te pitaju neke nebuloze, smarali da ti efektivnost baš nije na nivou, usput si na parkingu izgrebao auto, prosuo kafu na sveže okrečen zid, puko ti kondom tokom seksa tako da ti je kasnije preseo ceo doživljaj i kao rezultat SVEGA toga popizdiš i počneš da se dereš iz petnih žila, jebeš mater svima unaokolo, baciš svoje omiljene papuče i daljinski od TV-a kroz prozor, otvoriš flašu piva i ispolivaš se njim po glavi...da - to je znak da si doživeo nervni slom.

 2. 32 : 4
  16 em plus     16 em minus
  33 : 4
  32 : 5

  Nervni slom

  Ono što momentalno dobijem kad u sred epizode Saut Parka puste reklamu za kola. A ako probam da je preskočim, samo bude još gore - pusti se ispočetka.

  Ko je gledao online, znaće o čemu pričam.

 3. 30 : 16
  16 em plus     16 em minus
  31 : 16
  30 : 17

  Nervni slom

  Ono sto dozivis dok docekas nastavak filma na Pinku posle dugometraznih reklama...
  5 radnih dana zbog spanskih serija preskaces ovaj kanal i stiskas dupli klik dugmeta UP na daljinskom svaki put kada dodjes na kanal koji ti je ispred Pinka (npr. ako je pink kanal br. 7, ti automatski skaces sa 6ice na 8icu) i taman kad dodje vikend uvece i pozelis da se opustis uz neki film ako vec nisi otisao u provod, dozivljaj ti useru reklame!
  Iskusnije filmadzije su se prilagodile ovoj pojavi pa onda su u stanju da odremaju tacno 20ak minuta, koliko traju reklame i probude se a zatim mirno nastave da gledaju film.

  Upravo ide moja omiljena pesma na radiju ali meni se ne slusa jer sam zahvaljujuci Pinku jako jako nervozan.U potpisu: UJMRTPP (Udruzenje jebaca mame reditelju televizijskog programa pinka)

 4. 15 : 3
  16 em plus     16 em minus
  16 : 3
  15 : 4

  Nervni slom

  Situacija kada vaš nervi rade mnogo bolje nego što vi to želite.

 5. 13 : 6
  16 em plus     16 em minus
  14 : 6
  13 : 7

  Nervni slom

  Najčešće se doživljava kada si u prepunom basu, stojiš na jednoj nozi (u najboljem slučaju), a neko van autobusa viče "Hajde ljudi još malo, sigurno možete da se pomerite, vidite onaj tamo što se raširio može još desetoro može da stane".

  A što zbog ovakvih autobus stoji 10 minuta više na stanici nego što bi trebalo nije za komentarisanje.